Berlingske Business
For abonnenter

Michelinrestauranterne serverer endelig sorte tal til maden: »Tidligere var det ligesom at drive en fodboldklub«

Mandag
Flere Michelinrestauranter begynder at servere sorte tal til maden. Selvom det ikke er stort, er restauranterne begyndt at generere overskud, hvilket ikke altid har været en selvfølge. På billedet ses Restaurant 108, der ved den årlige uddeling af Michelinstjerner blev tildelt en stjerne. Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen/Scanpix 2017.

Overskuddene er små, men de er der. Og det er lidt af et særsyn, når det drejer sig om Michelinrestauranter, som har haft notorisk svært ved at tjene penge. Mandag uddeles en omgang stjerner til restauranterne, der har meget større økonomisk betydning end som så.

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen