Berlingske Business
For abonnenter

Bæredygtig sushi fra Thy skal mætte folk i den store verden

21BUSSashimi-Royal-134558.jpg
Direktør Claus Rom fodrer opdrættet i Royal Sashimis nye bæredygtige anlæg i Hanstholm. Til marts har fiskene vokset sig store nok til at blive slagtet og sendt ud i verden – primært USA og Sydeuropa. Foto: Astrid Dalum

Opdrættede laks er sammen med andre akvakulturfisk blevet udnævnt til at være en af løsningerne på at mætte jordens voksende befolkning. Sashimi Royal har indledt en produktion af bæredygtig kingfish til sushi på et landbaseret anlæg i Nordvestjylland.

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen