Berlingske Business
For abonnenter

Adam Price: Vi har vænnet os til, at kylling smager af vat

03BUSChicks-by-Chicks-18281.jpg
Så er der næsten serveret! Den økologiske kylling er blevet tilberedt på snurrende spid i grillovnen og skæres ud nøje overvåget af Chicks by Chicks-bagkvinderne og -mændene Mischa Jemer Price, Adam Price, Sarah Sheikh Hjorth og Adam Sheikh Hjort. Foto: Søren Bidstrup

Et 100 procent økologisk rotisseri hylder den stegte kylling på Vesterbro i København. Bag idéen om at sætte økologien på drejende grillspid står to vennepar – Adam og Mischa Jemer Price samt Adam og Sarah Sheikh Hjorth – og de forsøger både at ændre vores holdning til kylling og at tjene penge på økologi. Selv om det er svært.

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen