Berlingske Business
LIVE
18:00 Business Live vender tilbage fredag

Events

Kommende events

 • FREDAG 8. SEPTEMBER

  Velkommen til nyt morgenmøde i serien Berlingske Business Briefing, hvor vi inviterer en række af Danmarks fremmeste topchefer på scenen. I september giver vi ordet til Kim Fausing, ny CEO i Danfoss. Mødet holdes i samarbejde med PwC.

 • Administrerende direktør i arkitektfirmaet BIG Sheela Søgaard.
  TIRSDAG 29. AUGUST

  Ny morgenseminar om kvinder og karriere. Denne gang kan du møde Sheela Maini Søgaard, CEO for Danmarks globale arkitektfirma Bjarke Ingels Group. Mødet holdes i samarbejde med Deloitte, Gorrissen Federspiel og Sampension.

Afholdte events

 • Roar Rude Trangbæk (th), pressechef i Lego, modtager diplom på vegne af Lego, der vinder 1. pladsen i årets imageanalyse. Diplomet overrækkes af opinionsredaktør Claus Skovhus.

  Her genfinder du artikler og præsentationer fra seminaret om vindere og tabere i årets imageanalyse afholdt i samarbejde med IFO – Instituttet for Opinionsanalyse.

 • Her finder du dagens præsentationer fra morgenmødet om vejen til en karriere i udlandet. Mødet blev afholdt 8. maj hos Deloitte i samarbejde med Gorrissen Federspiel og Sampension.

 • Her finder du præsentationer fra seminariet 'Strategy Execution' med Jeroen de Flander, der blev afholdt 2. maj i samarbejde med Blue Note Consultants.

 • Her finder du præsentationer fra morgenseminariet om vejen til bestyrelsen. Seminariet blev afholdt d. 16 marts i samarbejde med Deloitte, Gorrissen Federspiel og Sampension.

Faste Events

Business Events

Business Events udbyder aktuelle arrangementer, der hjælper den erhvervsaktive beslutningstager til at få succes i forretningslivet i form af ny viden, cases, værktøjer og inspiration. Eksempler på store årlige events er Årets CMO, Årets CFO og Talent 100-konferencen.

Kontakt: Pia Fuglsang Bach, pfb@berlingske.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Business Events' nyhedsbrev og få tilsendt tilbud om nye arrangementer.

Kalender


Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen