Berlingske Business
16:58Volkswagen-aktien falder efter regnskab

Events

Kommende events

 • NETVÆRK

  Her kan du læse om Berlingskes netværk for professionelle kvinder. Det ultimative mål for netværket er at få flere kvinder til tops - til gavn for begge køn. Læs, hvordan du kommer med.

 • Garry Kasparov, skakverdensmester og artificial intelligence-pioner.
  TORSDAG 1. MARTS

  Robotics, kunstig intelligens, machine learning, design thinking og meget mere. Digital Agenda 2018 giver dig inspiration og indsigt i det nyeste inden for digital transformation. Mød internationale ikoner som Garry Kasparov, verdensmester i skak og artificial intelligence-pioner.

 • ONSDAG 7. MARTS

  Vejen til bestyrelsen går gennem en tung direktionspost. Sådan har det lydt i årevis, men holder præmissen? Få en række gode råd af Lene Skole, adm. direktør i Lundbeckfonden og en af Danmarks mest erfarne bestyrelseskvinder. Holdes i samarbejde med Danske Bank, Deloitte og Gorrissen Federspiel.

 • Eva Berneke, administrerende direktør i KMD.
  TORSDAG 22. MARTS

  Velkommen til Berlingske Business Briefing. Taler på dette morgenmøde er Eva Berneke, CEO i KMD. Hør, hvordan digitalisering forandrer KMD og kundernes forretningsmodeller. Afholdes i samarbejde med PwC.

 • Lars Liebst, adm. direktør i Tivoli.
  FREDAG 20. APRIL

  Mød Lars Liebst, adm. i Tivoli, som han har forvandlet fra forlystelseshave til helårsvirksomhed. Hør hvordan, når Berlingske i samarbejde med PwC inviterer til morgenmøde.

 • Pernille Erenbjerg, CEO i TDC, under Gender Diversity Roundtable i juni 2017 i FN-byen i København.
  TORSDAG 24. MAJ

  På dette morgenmøde er temaet vejen fra leder til topleder. Få en række gode råd af Pernille Erenbjerg, CEO i TDC, der netop nu er involveret i et dramatisk ejerskifte. Mød også Maja Hesselholt, der i 2017 skiftede fra familieejede Tholstrup til direktør for catering i børsgiganten ISS.

Afholdte events

 • Martin Manthorpe, strategidirektør i NCC, tog deltagerne med en tur i Dome of Vision i Århus ved hjælp af augmented reality.

  Her genfinder du præsentationer fra morgenseminaret om digital transformation i bygge- og forsikringsbranchen med oplæg fra Martin Manthorpe, strategidirektør i NCC, og Christian Baltzer, CFO i Tryg. Seminaret blev holdt i samarbejde med Deloitte.

 • Her genfinder du udvalgte præsentationer fra morgenseminaret Digital Customer Engagement med oplæg om bl.a. Lego Life. Seminaret blev afholdt 28. november i samarbejde med Deloitte.

 • Torben Carlsen (th.), CFO i DFDS, blev kåret som Årets CFO 2017. Prisen blev overrakt af Jens H. Lund, CFO i DSV og vinder i 2016.

  Det blev Torben Carlsen, CFO i DFDS, der fik prisen som Årets CFO 2017. Her finder du artikler og præsentationer fra konferencen og kåringen, der blev holdt i samarbejde med KPMG, Odgers Berndtson, Sampension og SAS Institute.

Faste Events

Business Events

Business Events udbyder aktuelle arrangementer, der hjælper den erhvervsaktive beslutningstager til at få succes i forretningslivet i form af ny viden, cases, værktøjer og inspiration. Eksempler på store årlige events er Årets CMO, Årets CFO og Talent 100-konferencen.

Kontakt: Pia Fuglsang Bach, pfb@berlingske.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Business Events' nyhedsbrev og få tilsendt tilbud om nye arrangementer.

Kalender


Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen