Berlingske Business

Events

Kommende events

 • Pernille Erenbjerg, CEO i TDC, under Gender Diversity Roundtable i juni 2017 i FN-byen i København.
  TORSDAG 24. MAJ

  På dette morgenmøde er temaet vejen fra leder til topleder. Få en række gode råd af Pernille Erenbjerg, CEO i TDC, der netop nu er involveret i et dramatisk ejerskifte. Mød også Maja Hesselholt, der i 2017 skiftede fra familieejede Tholstrup til direktør for catering i børsgiganten ISS.

 • Arlas CEO Peder Tuborgh fortæller om årets koncernregnskab hos Arla på et pressemøde i København, onsdag den 21. februar 2018.
  TIRSDAG 29. MAJ

  Under titlen Berlingske Business Briefing inviterer vi i samarbejde med PwC til i alt otte morgenmøde med live-transmission til lokale partnere. På dette møde giver vi ordet til Peder Tuborgh, CEO i Arla. Øvrige partnere er: Edlund, EfB og SIF.

Afholdte events

 • Martin Manthorpe, strategidirektør i NCC, tog deltagerne med en tur i Dome of Vision i Århus ved hjælp af augmented reality.

  Her genfinder du præsentationer fra morgenseminaret om digital transformation i bygge- og forsikringsbranchen med oplæg fra Martin Manthorpe, strategidirektør i NCC, og Christian Baltzer, CFO i Tryg. Seminaret blev holdt i samarbejde med Deloitte.

 • Her genfinder du udvalgte præsentationer fra morgenseminaret Digital Customer Engagement med oplæg om bl.a. Lego Life. Seminaret blev afholdt 28. november i samarbejde med Deloitte.

 • Torben Carlsen (th.), CFO i DFDS, blev kåret som Årets CFO 2017. Prisen blev overrakt af Jens H. Lund, CFO i DSV og vinder i 2016.

  Det blev Torben Carlsen, CFO i DFDS, der fik prisen som Årets CFO 2017. Her finder du artikler og præsentationer fra konferencen og kåringen, der blev holdt i samarbejde med KPMG, Odgers Berndtson, Sampension og SAS Institute.

Faste Events

Business Events

Business Events udbyder aktuelle arrangementer, der hjælper den erhvervsaktive beslutningstager til at få succes i forretningslivet i form af ny viden, cases, værktøjer og inspiration. Eksempler på store årlige events er Årets CMO, Årets CFO og Talent 100-konferencen.

Kontakt: Pia Fuglsang Bach, pfb@berlingske.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Business Events' nyhedsbrev og få tilsendt tilbud om nye arrangementer.

Kalender


Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen