Berlingske Business

Parken redder billetbureau

E-billetter mere end fordoblede omsætningen i regnskabsåret 2003/04, men formåede ikke at komme ud af året med et overskud på bundlinien.

- Vi har i året investeret kraftigt i udbygningen af den fysiske distribution og i ny IT, som kan håndtere det øgede salg, siger direktør Jeppe Michael Jensen fra E-billetter.

Omsætningen landede på 13,6 mio. kr. i 2003/04 mod 4,6 mio. kr. i 2002/03. I samme periode faldt underskuddet fra -3,9 mio. kr. til -1,0 mio. kr. Underskuddet sendte selskabets egenkapital ned i 0,9 mio. kr., og da selskabet forventer yderligere underskud i igangværende regnskabsår, var det nødvendigt med et kapitalindskud fra ejerne.

- Vi har fået tilført cirka to mio. kr. til udvidelse af selskabets egenkapital, oplyser Jeppe Michael Jensen.

Pengene skal bruges til yderligere ekspansion i året og dækning af underskud på drift indtil 2005/06, hvor selskabet forventes at give overskud, oplyser han.

- Endvidere har selskabets aktionærer foranlediget, at selskabets likviditetsberedskab er styrket i form af lån og garantier. Den samlede tilførte likviditet andrager 3 mio. kr. Aktionærerne har afgivet tilbagetrædelses erklæring på lån på 2,5 mio. kr. pr. 29 november, hedder det i beretningen.

Hovedaktionæren er børsnoterede Parken Sport & Entertainment.

Hård konkurrence

E-billetter opererer på et marked, der har været præget af en hård konkurrence. Men med lukningen af TDC-ejede Billetmaskinen i sommers forventer E-Billetter, at markedet har stabiliseret sig.

E-billetter har overtaget navnet fra Billetmaskinen, og en af konkurrentens største kunder, koncertarrangøren DKB Motor.

- Vi forventer en pæn vækst, men ønsker ikke at oplyse hvor meget af hensyn til konkurrenterne, siger direktøren for E-billetter.

Største konkurrent er Billetnet, men også en del mindre virksomheder opererer på markedet.

I indeværende år er det primært overtagelsen af salget til Det Storkøbenhavnske Teaterfællesskab fra Arte, der har løftet omsætningen, oplyser E-billetter.

(Regnskabsboks)

E-billetter A/S - Østerbro

Tal i mio. kr. 2003/04 2002/03

Nettoomsætning 13,6 4,6

Resultat af primær drift -1,7 -5,5

Årets resultat -1,0 -3,9

Egenkapital 0,9 1,9

Antal ansatte 20 18

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen