Berlingske Business

JMI Invest A/S præsenterer et flot førsteårsregnskab

Investeringsvirksomheden JMI Invest A/S med Asger Jensby i førertrøjen, har det rigtigt godt. Med en omsætning på cirka 120 mio. kr. er direktør Asger Jensby og de øvrige tre aktionærer i JMI Invest, komikeren Finn Nørbygaard, koncerndirektør Tom Matthiesen og seneste tilkommet direktør Peter Sølbek, mere end tilfreds med resultaterne af første regnskabs år. Og ifølge Asger Jensby er der tre ting, som ligger til grund for det gode resultat.

- For det første, er vi gået ind på markedet på et tidspunkt, hvor IT investeringerne var nedadgående, samtidigt har vi investeret i virksomheder, som vi mente havde et godt potentiale og så er der vel også tale om en smule held, fortæller Asger Jensby.

Fælles for de opkøbte virksomheder er at de er IT virksomheder, som har været i gang i mere end tre år og at de har et eller flere softwareprodukter, samt at har en kundekreds. Endvidere påpeger Asger Jensby at JMI Invest ikke investere i de helt ny opstartet IT virksomheder, og at økonomien ikke spiller en afgørende rolle for, hvilke virksomheder der investeres i.

- Vi ser ikke kun på økonomi, men er villig til at give en virksomhed en chance, hvis vi tror på den. Og vi oplevet at flere virksomheder gerne vil have os som investorer, fordi vi ikke kun kan bidrage med penge, men også kan bidrage med viden, fortæller han.

Det er specielt Asger Jensby der, med sine erfaringer fra sin tid, som direktør IT virksomhederne i CSC og EDS, kan øse ud af gode råd og forretningsforbindelser, han er samtidigt også den eneste af de fire aktionærer, som er fuldtidsbeskæftiget i JMI Invest A/S.

JMI Invest har indtil investeret i otte virksomheder, hvoraf to af dem stadig ligger på skrivebordet.

- Vi investere i de virksomheder vi har lyst til at investere i og de virksomheder som har haft lyst til at få os med ombord. Men vi har ikke nogen målsætning for, hvor mange virksomheder vi skal investere i, fortæller Asger Jensby.

Endvidere er JMI Invest i gang med at etablere deres eget selskab, som kommer til at hedde JMI services.

- JMI services er et selskab, som skal hjælpe vores porteføljevirksomheder med regnskab, bogføring, budgettering, likviditetsplanlægning osv. Og skulle det gå hen og blive en succes er det meget sandsynligt at vi vil gå hen og åbne op for andre virksomheder, udover vores porteføljevirksomheder, forklare Asger Jensby.

Fakta-boks:

Første regnskabsår 2003/04

Resultat før skat 26,7 mio.kr

Egenkapital 29,1 mio.kr

Ansatte 1

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen