Berlingske Business

Emne: Nordea

Seneste nyheder om Nordea

På Business.dk får du uafhængige og aktuelle nyheder om Nordea og Nordeas forretningsområder. Vi har konstant fingeren på pulsen, så vi kan give dig relevante nyheder fra ind- og udland døgnet rundt, hele ugen. Med Business.dk er du altid opdateret med seneste nyt om Nordea, så du kan træffe professionelle beslutninger i dit arbejde på et sagligt og oplyst grundlag.

Berlingske Business er tilgængelig på både print, web, mobil og tablet – hvor som helst og når som helst. Fra vores forskellige platforme får du en bred og varieret palette af nyheder om Nordea omfattende aktuelle erhvervshistorier, analyser, dybdegående reportager, personlige interviews, aktiekurser, fondsbørsmeddelelser, nøgletal og meget mere. Få et overblik over nyhederne om Nordea herover, og bland dig i debatten.

Om Nordea

Nordea Bank A/S eller blot Nordea er en nordisk bank og finanskoncern, der blev etableret i 2000 som følge af en fusion mellem Merita-Nordbanken i Sverige og Finland, Unibank i Danmark og Kreditkassen (Christiania Bank) i Norge. Navnet er en sammentrækning af Nordic Ideas. Nordeas danske hovedkontor ligger på Christianshavn i København.

Nordea har aktiviteter i Norden og Østersøområdet, herunder Danmark, Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland, Litauen og Rusland og har derudover repræsentationskontorer i en lang række andre lande. Siden slutningen af 1900-tallet har Nordea satset massivt på ekspansion og udvikling af nye forretningsområder i Polen, Baltikum og Rusland.

Nordeas aktiviteter er struktureret i tre forretningsområder: privatkunder (Private Banking), erhvervskunder og større institutionelle kunder (Corporate & Institutional Banking) samt kapitalforvaltning og pensioner (Asset Management & Life). Nordea tilbyder produkter, rådgivning og serviceydelser inden for alle områder af den finansielle sektor.

Nordea har samlet set over 1.400 filialer med 32.000 ansatte, som servicerer omkring 11 millioner privatkunder og 700.000 erhvervskunder. Nordeas netbank er en af verdens største med 6,2 millioner brugere og 260 millioner årlige transaktioner. I 2015 opnåede Nordea et nettoresultat på 3,662 milliarder euro (omkring 27 milliarder kroner). Nordea er noteret på Københavns Fondsbørs, Stockholmsbørsen og Helsinki Stock Exchange.

Berlingske Business

Berlingske Business er Danmarks mest alsidige portefølje af erhvervsmedier, som formidler erhvervsnyheder, netværksaktiviteter og events til det professionelle segment i erhvervslivet. Vores ambition er gennem journalistisk vedholdenhed og ekspertise at klæde dig på til at træffe nødvendige beslutninger, skabe nye muligheder og styrke dit professionelle virke i en digital og globaliseret verden.

I vores daglige Business-sektion i Berlingske bringer vi aktuelt og dybdegående erhvervsstof, og hvis du ikke kan vente med at få morgendagens nyheder, kan du læse dem allerede aftenen inden via vores gratis nyheds-app til iOS og Android. På Business.dk finder du et bredt udvalg af nyhedsartikler, web-tv, billedserier og debatter i innovative og brugervenlige nyhedsformater. God fornøjelse!

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen