Berlingske Business

Emne: Danske Bank

Seneste nyheder om Danske Bank

På Berlingske Business får du de seneste nyheder om Danske Bank. Vi holder dig opdateret med saglige og aktuelle nyheder om Danske Bank-koncernen, så du er godt klædt på som beslutningstager i dit professionelle arbejdsliv. Her på siden finder du økonomiske og finansielle nyheder, skarpe analyser, dybdegående baggrundshistorier, personlige interviews, nøgletal, aktiekurser, fondsbørsmeddelelser og meget mere.

Med Berlingske Business kan du holde dig ajour med Danske Bank døgnet rundt, uanset hvor du befinder dig. Vi giver dig daglig indsigt i de vigtigste erhvervsnyheder fra ind- og udland – på tværs af samtlige platforme (print, web, mobil og tablet). Læs nyhederne her på siden eller på vores nyheds-app, og deltag i debatten.

Om Danske Bank

Danske Bank er den største bank og finansielle koncern i Danmark. Banken har tre forretningsområder: privatkunder (Personal Banking), erhvervskunder (Business Banking) og organisationer og institutioner (Corporates & Institutions). Personal Banking omfatter rådgivning og et bredt udvalg af finansielle produkter og serviceydelser inden for blandt andet bank, bolig, forsikring, leasing og pension.

Danske Banks kernemarkeder er Danmark, Sverige, Norge og Finland, men banken er også tilstedeværende i Nordirland og har desuden en række erhvervsaktiviteter i Estland, Letland og Litauen. Filialnettet i Danmark er landsdækkende. Danske Bank står bag den populære betalingsapplikation MobilePay, som blev lanceret i 2013. Samme år udgav de øvrige danske banker en fælles, konkurrende applikation ved navn Swipp.

Udover bankaktiviteterne omfatter Danske Bank-koncernen Danske Capital, Danica Pension, Danske Forvaltning, Nordania Leasing, Realkredit Danmark og Home. Samlet set har koncernen omkring 3,5 mio kunder, over 300 filialer i otte lande og omkring 20.000 fuldtidsmedarbejdere. I 2015 opnåede Danske Bank et resultat på 17,7 mia. kr. efter skat. Danske Bank har hovedsæde i København og er noteret på Københavns Fondsbørs.

Danske Bank blev grundlagt i 1871 under navnet Den Danske Landmandsbank, Hypothek- og Vexelbank i Kjøbenhavn. Navnet blev senere forkortet til Den Danske Landmandsbank. I 1976 fik banken navnet Den Danske Bank, som i 2000 blev forkortet til Danske Bank. Siden 1990 har Danske Bank gennemgået en række fusioner, først med Handelsbanken og Provinsbanken og senere med RealDanmark og BG Bank.

Berlingske Business

Berlingske Business er et dynamisk nyhedsunivers med nyheder, web-tv, events, netværksaktiviteter og meget mere til professionelle ledere, karrieremennesker, specialister og eksperter med interessse og nysgerrighed for erhvervslivet.

Berlingske Business udkommer som en daglig sektion i avisen Berlingske og har derudover sin egen digitale platform her på Business.dk samt en iPhone-, iPad- og Android-app, der indeholder en blanding af avisens og Business.dk's indhold.

Kernen i Berlingske Business er en lang række erfarne og kvalitetsbevidste erhvervsjournalister, der har fingeren på pulsen og stor indsigt i, hvad der rører sig i Danske Bank og det øvrige erhvervsliv netop nu.

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen