Berlingske Business

Byggeriets navne

(ULLERSLEV) - Dorte Hansen, Leif Hardy Hansen og Lars Schæfer er indtrådt i bestyrelsen for Danbeton Byg A/S der har Leif Hardy Hansen i direktionen.

(ROSKILDE) - Henrik Ravnild, John Aage Köhn og Vagn Arnold Sørensen er udtrådt af bestyrelsen for KNV Byg ApS hvorefter John Aage Köhn og Vagn Arnold Sørensen er indtrådt i selskabets direktion.

(ALLERØD) - Henrik Max Ibenfeldt, Thomas Jørgensen og Peter Køhler Ryaa er udtrådt af bestyrelsen for Allerbyg A/S. Samtidigt er Thomas Jørgensen indtrådt i selskabets direktion.

(VINDERUP) - Ellen Sørine Hornsleth Nielsen er udtrådt af direktionen, men indtrådt i bestyrelsen for Vinderup Entreprenørforretning A/S. Ny i direktionen er Ove Søndergaard Nielsen.

(MARIBO) ¿ Arkitektgården af 1986 ApS, Lise Skovlund Holding ApS og Michael Norup Hansen Holding ApS har stiftet Arkitektgården ApS med Jeppe Søndergaard Jørgensen, Henry Leonhard Ebbe, Michael Norup Hansen og Lise Skovlund i bestyrelsen.

(NEXØ) - Bent Erik Vang-Jensen er indtrådt i direktionen for Benneballes Malerforretning Nexø ApS.

(VIRUM) - Carl Gunnar David Samuelson er indtrådt i bestyrelsen for Rambøll Fonden.

(ALBERTSLUND) - Benny Dalgaard og Ole Brøns er udtrådt af bestyrelsen for AK 83 Arkitektkontoret A/S til fordel for Jørgen Georg Carl Jacobsen. I selskabets direktion er Benny Dalgaard udtrådt til fordel for Vagn Eggert Nielsen.

(ROSKILDE) - Frede Samuel Fuchs er i bestyrelsen for Erik Hansen VVS, Roskilde A/S blevet udskiftet med Lisa Engelbrecht Hansen og Steen Louis Reinholdt.

(HELSINGE) - Egon Vilhelm Ulrik Jensen er udtrådt af bestyrelsen for Entreprenør John Ulrik A/S til fordel for Jeanette Ulrik Lemminger.

(KARLSLUNDE) - Jørgen Flemming Petersen er udtrådt af direktionen for Karlslunde Nybyg ApS til fordel for Leif Rønne.

(HADERSLEV) - Anders Anton Bojsen, Per Dalgaard Hansen og Mariann Irene Lauridsen er indtrådt i bestyrelsen og Hans Henrik Beukel i direktionen for Malernes Anpartsselskab Haderslev af 11 April efter selskabets udtræden af likvidationen.

(JÆGERSPRIS) - Jimmi Jensen og Allan Jensen har stiftet Jægerspris Byg ApS hvori de begge er tiltrådt som direktører.

(ERSLEV) - Michael Røgen Holding ApS og PBH 28.596 ApS har stiftet Røgen og Nielsen Tømrerfirma ApS med Bo Nielsen og Michael Røgen i direktionen.

(BØRKOP) - Høl Holding ApS har stiftet H.Ø. Ladegaard Arkitektfirma ApS med Hans Østerby Ladegaard som direktør.

(SLANGERUP) - Annette Susanne Gadeberg, Jørgen Alex Hansen og Frank Henning Jensen har stiftet Arkibyg ApS der har fået Hans Jørgen Gadeberg og Frank Henning Jensen i direktionen.

(ÅRHUS) - KPC-Byg A/S og K/S Vejle Højhus har stiftet Den Hvide Facet ApS der har fået en ledelse bestående af Bo Boulund Knudsen, Jesper Larsen, Lars Jørgen Horst Petersen og Kurt Poulsen.

(ALLERØD) - Karol Marcinkowski er indtrådt i bestyrelsen for Niras Rådgivende Ingeniører og Planlæggere A/S.

(KONGENS LYNGBY) - Siri Hatlen er indtrådt i bestyrelsen for Cowi A/S.

(MUNKEBO) - Lone Ribert er udtrådt af bestyrelsen for Persolit Entreprenørfirma A/S.

(VIBORG) - Mette Berg Olsen og Ole Anders Petersen er udtrådt af bestyrelsen for Åris Petersen Arkitekter A/S til fordel for Morten Trinderup, Lars-Ole Eifler og Oscar Søndergaard.

(ESBJERG) - Henrik Christensen og Jakob Bak Madsen har stiftet Tømrerfirmaet Bak og Christensen ApS hvori de begge er tiltrådt som direktører.(HAMPEN) - Flemming Arne Hansen, Søren Larsen, Erik Børge Christensen og Steen Bøgegaard Nielsen er i bestyrelsen for Palsgaard Træ A/S blevet udskiftet med Henning Hansen, Rolf Johansen og Knud Werner Koch-Jensen.

(HIRTSHALS)

Jørgen Hauerslev Larsen er indtrådt i bestyrelsen for Hirtshals Tømrer - Snedker A/S.

(HVIDE SANDE) - Peder Jensen Pedersen er udtrådt af direktionen for P. J. P. Murer- & Entreprenørforretning A/S til fordel for Morten Stoubæk Andersen og Leif Kargo Christensen. I bestyrelsen er Morten Stoubæk Andersen, Hanne Ottosen Christensen og Susanne Høy indtrådt.

(SKIVE) - Niels Jørgen Storgaard er indtrådt i direktionen for Dyhrberg Byg ApS.

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen