Berlingske Business

Thise Mejeri i gang igen

Produktionen på det økologiske Thise Mejeri i Salling begyndte igen søndag.

Mejeriet gennemgik lørdag en meget grundig hovedrengøring, og der blev udtaget en lang række prøver, der i den kommende tid vil blive analyseret på laboratorier i Aalborg og Århus. Der er ikke fundet fejl eller mangler på anlæggene, og de prøver, der blev sendt til Steins Laboratorium lørdag, har alle vist sig negative.

- Det er vi selvfølgelig meget glade for. Fra mandag kan vores kunder igen trygt købe mælk i butikkerne, siger direktør Poul Pedersen, Thise Mejeri.

Der kan gå op til flere uger, inden fødevaremyndighederne er kommet til bunds i, om mælk fra mejeriet er smittekilden til 26 tilfælde af bakterien E. coli 0157.

Efter at mistanken om bakterien kom frem, standsede Thise Mejeri straks sin produktion og trak mælken væk fra hylderne.

/ritzau/

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen