Berlingske Business

Ejendomme kort

Nyt i Kolding

Stigende behov for ældreboliger fører nu til byggeriet af 43 nye ældreboliger på Norgesvej og Islandsvej ved Vejlevej i Kolding med AAB Kolding som Bygherre. Det nye byggeri består af to bygninger i tre etager, som udover ældreboliger også rummer otte familieboliger. I tilknytning til byggeriet opføres et servicecenter med café og andre fællesfaciliteter, som skal betjene beboerne i ældreboligerne og områdets øvrige ældre borgere. Projektet udføres i totalentreprise af NCC Construction Danmark A/S og er tegnet af arkitekterne Arkitema K/S i Århus. Rambøll i Kolding er rådgivende ingeniører på projektet. Første spadestik bliver taget på fredag den 16. januar, og det forventes, at boligerne er klar til indflytning i begyndelsen af 2005.Ny arkitekt-struktur

Danske Arkitekters Landsforbund/Akademisk Arkitekt­forening (DAL/AA) er pr. 1. januar 2004 opdelt i tre selvstændige foreninger: Akademisk Arkitektforening (AA), fagforeningen Ansatte Arkitekters Råd samt arbejdsgiverforeningen Praktiserende Arkitekters Råd. Med den nye opdeling opløses paraplyorganisationen DAL/AA. I stedet får arkitekterne en selvstændig standsforening, AA, som vil koncentrere sig om udviklingen og formidlingen af kvaliteten i dansk arkitektur. Beslutningen om opdelingen er truffet af medlemmerne ved en urafstemning i foråret 2003 og siden har de respektive foreninger og råd arbejdet med at få den nye struktur på plads.Skifte på tegnestue

Efter 43 års virke gik administrerende direktør og arkitekt maa Ole Amstrup, Arkitektfirmaet Tage Nielsens tegnestue A/S, på pension ved årsskiftet. Ole Amstrup blev ansat på tegnestuen i 1960, og siden 1971 har han været aktionær og partner. I 1982 overtog han ledelsen efter virksomhedens grundlægger Tage Nielsen, og har siden været drivkraften bag udviklingen af virksomheden - bl.a. med etablering af afdelinger i Nuuk og i Roskilde. Efter sin fratræden fortsætter Ole Amstrup dog som bestyrelsesmedlem i firmaet. Som ny administrerende direktør er udpeget arkitekt og partner Henrik Walsted, og samtidig er arkitekt og partner Flemming Dahl udnævnt til direktør. Sammen skal de to videreføre og videreudvikle virksomheden.

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen