Berlingske Business

Realtime sikkerhed på de bærbare

Flere og flere fokuserer på problemerne med at styre sikkerheden i de bærbare computere, der bliver stadigt mere udbredte i takt med, at medarbejdere bliver mere mobile. Danware går nu hårdt efter det marked med sit videreudviklede produkt, NetOp Desktop Firewall. Det indgår nu på linie med virksomhedens øvrige produktportefølje.

Priskonkurrencen på sikkerhedsmarkedet er ganske vist hård, men Danware synes at have fundet en ganske bred og uudnyttet niche.

- Prisen er ikke afgørende på det professionelle marked. Kunderne er mere interesserede i et produkt, der afgørende forbedrer sikkerheden, siger Craig French Hendry, Product Manager for NetOp Desktop Firewall.

Ifølge analysevirksomheden IDC, forventes der en gennemsnitlig årlig markedsvækst på 31 procent over de næste tre-fire år for de såkaldt distribuerede firewalls, så det er ikke prisfølsomt som privatmarkedet, hvor programmer hyppigt foræres væk.

En af de vigtige fordele ved NetOp Desktop Firewall er, at man får sikkerhedsprofiler, der er tilpasset netværket efter sikkerhedssituationen. Hvor er jeg henne? Er jeg hjemme, på hotellets bredbånd, ved en hot-spot eller i firmaet? Alle fire situationer kræver forskellige sikkerhedsforanstaltninger, og de aktiveres automatisk på computeren.

NetOp Desktop Firewall lukker for mange sikkerhedstrusler fra internettet såsom "Trojanere" og andet "malware". En af forcerne er, at programmet både bygger på historiske data, og kan styres centralt nu og her.

Central administration

Mange firewalls er udviklet til hjemmebrugere, og så bliver de for langsomme og giver andre problemer i virksomhedssammenhæng. Sikkerhedschefer stiller andre krav end private.

- Den enkelte bruger må ikke kunne slå sikkerheden fra, og vedkommende skal ikke kunne optræde som sikkerhedsadministrator. Det kommer der ikke noget godt ud af, understreger Craig French Hendry.

Med NetOp Policy Server modulet har sikkerhedsadministratoren den fulde kontrol. Han styrer konfigurationen af klienterne, tildeler sikkerhedspolitikker og kan låse alle klienter ¿ realtime. Det er faktisk også muligt at fjerne brugerfladen fuldstændigt, så den enkelte bruger ikke behøver at træffe beslutninger om sikkerhed.

En administrativ fordel er, at installationen kan foretages omvendt i forhold til andre eksisterende firewalls. Normalt skal alt lukkes ned. Her er det bare at installere uden særlige hensyn til computeren, og det sparer tid og kræfter for sikkerhedsfolk.

Proceskontrol

- Kernel-level proceskontrollen er en af vores væsentligste fordele, og det er et punkt, hvor vi på verdensplan er helt unikke. Det giver sikkerhed som en mainframe, understreger Product Designer, Martin Lemvig Lorentzen, der har været involveret i udviklingen af den personlige firewall siden konceptet blev skabt for fire år siden.

Danwares NetOp netværksovervågnings- og fjernstyringsprogrammer er spredt over det meste af verden bl.a. i de 80 mest betydende lande, og Danware er blandt verdens tre største leverandører på det marked.

Nu skal firewallen sælges gennem de eksisterende kanaler, og Danware har store forventninger til udbredelsen. Det gælder ikke mindst inden for finans- og forsikring, som er meget fokuserede på sikkerhed, og hvor Danware har en meget stærk position.

Det er muligt at rekvirere en demo af NetOp Desktop Firewall via nettet på. www.netop.dk

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen