Berlingske Business
17:07Pandora og Vestas fik høvl på rød aktiedag

Der skal i døgndrift steges burgere og sælges fritter i Industriens Hus

DI
Burgerkæmpen McDonalds nye restaurant får til huse ved Rådhuspladsen i Industriens Hus, der primært huser erhvervsorganisationen DI, samt en række butikker og restauranter i stueetagen. Foto:

Landets største erhvervsorganisation DI får nu selskab af frituregryder og sodavandsmaskiner, når McDonalds åbner sin danske restaurant nummer 89.

Burgerkæmpen McDonalds nye restaurant får til huse ved Rådhuspladsen i Industriens Hus, der primært huser erhvervsorganisationen DI, samt en række butikker og restauranter i stueetagen.

Byggetilladelsen fra Københavns Kommune er netop nu ved at blive indhentet, og der er store planer for indretningen. Den nye beliggenhed skulle blandt andet have rammerne til McDonald’s nye koncept med ombyggede køkkener og digitale bestillingsskærme

Restauranten, der får døgnåbent, forventes at åbne i starten af 2018, og det er den erfarne franchisetager, Christian Buhl Jørgensen, der kommer til at drive restauranten.

Guy Hands

»Det er altid spændende at være med til opbygningen af en ny restaurant, men den her er altså lidt ud over det sædvanlige. Jeg glæder mig rigtigt meget. Placeringen i Industriens Hus er for det første helt unik, ligesom restaurantens opbygning og interiør bliver anderledes fra, hvad vores gæster tidligere har set. Og så ser jeg frem til at få en masse nye medarbejdere med ombord,«” siger Christian Buhl Jørgensen.

Restauranten kommer til at fordele sig på to etager. På 1. sal vil lobbyen strække sig helt ud til vinduerne mod både H.C. Andersens Boulevard og Rådhuspladsen, og i stueetagen vil det være muligt at bestille mad to go og få det udleveret her. Mens pladsen er en smule trang i stueetagen, får gæsterne 260 kvm at boltre sig på på 1. sal, hvor der er plads til 146 spisende gæster.

Grundet de to etager får restauranten et nyt transportsystem mellem etagerne baseret på skinner, hvor det bestilte mad to go bliver tilberedt og pakket i poser i køkkenet på 1. sal, hvorefter posen clipses på systemet og transporteres ned i stueetagen klar til udlevering. Det nye system bruges kun ellers af McDonald’s i Asien og en enkelt restaurant i Istanbul, Tyrkiet.

FILES-US-HEALTH-FOOD-MCDONALDS-ANTIBIOTICS-SCIENCE

0 Kommentarer

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

Se alle nyhedsbreve
 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen