Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

XPConsult og Thetis PACK tilbyder målrettede og moderne it-løsninger

Node Image Upload it-loesninger-til-virksomheder

Hvad er en it-løsning?
Det er nok ikke for stor en mundfuld at sige, at IT er noget, der er en del af alles hverdag. Her er der både tale om computere, smartphones og tablets. Fælles for alle disse enheder er, at de indeholder såkaldte styresystemer. Det gør de, fordi de skal kunne fungere med deres fundamentale funktionalitet. Funktionaliteten kan være Windows, iOS og Android. Mange af jer kender sikkert alle disse tre systemer. Hvad mange ikke ved er, at de kategoriseres som det laveste niveau af systemer.

Hvorfor nu det? Jo, oven i alle de grundlæggende enheder (iOS, Android & Windows) har vi alle typisk mails, browsers og diverse programmer afhængigt af erhverv og virksomhed. Disse programmer er på mange måder en elementær årsag til, at vores hverdag hænger sammen – både privat og på jobbet.

Når vi bevæger os videre og taler om IT-løsninger, dækker det over en elektronisk løsning, som naturligt understøtter de forretningsprocesser, man har i en virksomhed. IT-løsninger kan således være mange ting. Det kan være marketing-, økonomi-, projektstyring samt mange andre ting.

Der er rigtig mange virksomheder som leverer IT-løsninger til firmaer og virksomheder. XPConsult og Thetis PACK er to virksomheder, som tilbyder vidt forskellige løsninger og vil blive beskrevet i det følgende.

XPConsult
XPConsult tilbyder kunder en it-serviceaftale de kalder XPectTM. XPectTM er en serviceaftale, hvor XPConsult varetager al drift og vedligeholdelse af en virksomheds it-løsninger. Aftalen er fleksibel på den måde, at den kan tilpasses og justeres efter den pågældende virksomheds ønsker. XPectTM-serviceaftalen giver dig således både hardware og software, igennem samarbejde med en lang række virksomheder – herunder Microsoft, Citrix og Symantec for blot at nævne nogle få. XPConsult har således kontakt og samarbejde med nogle af de største distributører på markedet, sådan at de kan sikre virksomheder de bedste it-løsninger til prisen.

Derudover tilbyder XPConsult en sikker og avanceret Cloud-løsning samt en back-up, så man undgår, at arbejde går tabt ved systemfejl eller andre defekter. Videre er IT-sikkerheden i top, så man ikke behøver være bekymret for, at der sniger sig virusser og andet ondsindet software ind på it’en i en virksomhed. Alt it bliver beskyttet af de sikkerhedsprodukter, som følger med i en XPectTM-serviceaftale. På samme måde kan du stole på, at du, med det trådløse netværk som medfølger, får en god internetforbindelse, som ikke svigter.

Thetis PACK
Thetis PACK er en helt anden type it-løsning. Thetis PACK er således et lagerstyringssystem som hører under kategorien af logistikydelser. En af de store fordele ved Thetis PACK er, at man kan få programmet til at spille sammen med en virksomheds øvrige systemer. Thetis PACK er givetvis målrettet lagerførende handelsvirksomheder.

Deres mission er at skabe effektivitet og arbejdsglæde på virksomheders lagre. Med Thetis PACK får du alt det it, som kræves for at holde styr på et lager. På den måde slipper man som virksomhed for at skulle anskaffe og drive hardware. Du får et system, der spiller sammen, sådan at det er nemt at kommunikere på tværs af it-platforme.

Integrationen af Thetis PACK fungerer nemt, og driften klarer nærmest sig selv. Med hjælp af stregkoder og scanning heraf er der leveringsgaranti. Videre registrerer systemets enheder batchnumre og øvrige oplysninger, som giver mulighed for at spore varerne efter afsendelse. Det skaber fleksibilitet og tryghed, når man kan vide sig sikker på, at man altid kan spore varen.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen