Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

XP Digital A/S om persondataforordningen - med de rigtige værktøjer skal du ikke lade dig skræmme

Topbillede

Efterhånden har vi fået tudet ørene fulde om persondataforordningen, hvor nye og yderst skrappe krav til datasikkerhed trådte i kraft. Det skaber usikkerhed, men printvirksomheden XP Digital A/S er dog fortrøstningsfulde i forhold til den nye lovgivning.

Direktør Niels Lynge udtaler ”XP Digital A/S, har siden starten af 2002 hjulpet virksomheder og organisationer med at styre deres dokumenthåndtering, og vi er som eksperter på området ikke bange for at dele ud af vores erfaring. Vi ved hvordan man ved hjælp af enkelte tiltag, kan gøre datamængden meget mere overskuelig”.

I dag har virksomheder og organisationer så store mængder af information i form af dokumenter, at det kan virke uoverskueligt. Endvidere fortæller Niels Lynge om hvordan man i dag, kan se en klar udvikling hos de danske virksomheder, som hyppigere beder om hjælp fordi de er blevet for ”dokumenttunge”.

”Vi fortæller de virksomheder der kontakter os, at de lettere end man tror, kan få hjælp til at overskueliggøre deres flow af dokumenter. Man kan via forskellige programsoftware, effektivt finde alle data og sortere uvæsentlig information fra, så man hurtigt finder frem til de væsentlige dokumenter. Ikke mindst bliver de sikret. Således får man som virksomhed meget bedre tid til, at drive forretning.” siger Niels Lynge.

Den digitale løsningsjungle
Der findes adskillige veje at gå hvis man som virksomhed har et ønske om at optimere sine forretningsprocesser, og samtidig sørge for den rigtige sikkerhed. ”Har vi ikke alle prøvet at blive forstyrret midt i et printjob, hvorefter de printede dokumenter havner frit tilgængeligt for alle der går forbi?” Siger Value Specialist Jeppe Rasmussen fra XP Digital A/S. ”Når disse dokumenter så omhandler medarbejderlønninger, eller måske endnu værre, fortrolige data om kunder eller samarbejdspartnere, så kan det ikke blot skabe spændinger internt, men gå hen og blive meget omkostningsfuldt i forhold til den nye lovgivning”. Her kan det være svært, at gennemskue de mange tilbud der findes på markedet for, at afhjælpe de fejl der afstedkommer databrud. XP Digital A/S arbejder med alle aspekter inden for dokumenthåndtering. Hvad enten det gælder fysiske eller digitale dokumenter, så findes der en udvej.

Dette kan du selv gøre
”Du kan selv gøre meget for at overskueliggøre dine udfordringer” siger Direktør Niels Lynge.

”Gør dig først og fremmest klart hvor dine primære behov som virksomhed ligger. Oplever du ofte at din printer driller dig og dine medarbejdere, og at sikkerheden derfor ikke er som den bør være? Ligger du ofte inde med fortrolige persondata, som mængdemæssigt stiger i graden af uoverkommelighed? Din mavefornemmelse vil oftest pege dig i den rigtige retning, og vil lette din videre rådgivning, når du selv har taget stilling. Det kan jo sagtens vise sig, at behovet kan skæres ned til anskaffelsen af en makulator med automatisk lås, som kan blive fyldestgørende for, at holde den ny lovgivning i skak”.

Forretningsoptimering og sikkerhed i én og samme
Uanset om du vil procesoptimere din datahåndtering og/eller sætte dit fokus på sikkerhed, så kan du søge rådgivning hos en række af udbydere. XP Digital A/S tilbyder gratis rådgivning og demonstrationer om den absolut nyeste teknologi på markedet, så du kan danne dig et overblik over mulige løsninger. Der tilbydes således en printerpolitik, der opfylder Behandlingssikkerhed art 32. som vil gøre dig helt skudsikker i forhold til den nye persondataforordning.

Kernekompetencer:
ContractCare
Faktura Flow
Papercut sikrer overholdelse af GDPR i Jeres printmiljø

Du kan ringe og få en uforpligtende snak med XP Digitals eksperter på området. Tag kontakt i dag på +45 70 20 33 10 eller skriv på info@xpdigital.dk​.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen