Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Unge iværksættere filmer alt for at inspirere andre

Node Image Upload still8

Kunne du tænke dig at have fulgt med, da Jesper Buch sad i en kælder i Kolding og arbejdede sig hen imod sin første succes med Just-Eat? Nu har 2 unge iværksættere fra Kolding besluttet sig for at dokumentere hele deres iværksætter-rejse med 1-2 afsnit i ugen.

Hvad laver man egentlig, når man er iværksætter? Det kan du finde ud af nu. De 2 unge iværksættere Casper Edens og Marcus Møberg valgte fra april-måned i år, at de ville dokumentere deres rejse som iværksættere, og har forpligtet sig til at lave 1-2 afsnit i ugen i minimum seks måneder.

De kalder deres Iværksætter-show for “Venture” og man kan følge med både på Facebook og Youtube. Indtil videre har de 2 iværksættere haft flere tusinde visninger af deres videoer, og den mest sete video er blevet set mere end 7000 gange på Facebook.

”Vi valgte at dokumentere vores iværksætter-rejse, fordi vi selv syntes, at det kunne være spændende at have fulgt Jesper Buch, Martin Thorborg, eller andre kendte iværksættere, da de stadig var spæde iværksættere” forklarer Marcus.

Lige nu er der udgivet 12 forskellige afsnit, og der er lagt vægt på alt fra, hvordan det er at fyre sin første medarbejder til forældrenes reaktion, når man dropper ud af universitetet for at jagte iværksætterdrømmen. Når de optager Venture har de kun én regel. Nemlig at de skal være 100% ærlige, og det betyder, at der ikke er noget, som bliver holdt hemmeligt. I første afsnit nævner de sågar, at de bl.a. også kommer til at snakke om, hvad de får i løn.

“Det var grænseoverskridende i starten, både at være på kamera og samtidig at skulle være være åben omkring alt, fordi det ikke er noget, vi har prøvet før. Men nu har vi efterhånden vænnet os til det.” fortæller Casper.

“Der har selvfølgelig været enkelte ting, som vi har måtte censurere væk af hensyn til kunder og medarbejdere. Men som udgangspunkt vil vi gerne være 100% ærlige.” tilføjer Marcus.

Åbenheden er allerede begyndt at bære frugt. Casper og Marcus har nemlig fået adskillige nye bekendtskaber med andre unge iværksættere via projektet, og haft mulighed for at hjælpe dem i gang.

“Det har vist sig, at når vi har været åbne omkring vores problemstillinger, så har mange andre iværksættere gået i stå præcis samme sted, og dermed har vi kunnet hjælpe dem videre.”

Selvom projektet i første omgang havde en tidsbegrænsning på seks måneder, har de unge iværksættere allerede nu besluttet sig for at fortsætte med at dokumentere deres rejse.

Vi har besluttet os for at fortsætte med Venture på ubestemt tid. Det er simpelthen for fedt, at vi har mulighed for at hjælpe og inspirere andre, så nu fortsætter vi indtil vi ikke længere kan det.” fortæller Marcus.

Det ville da også være sjovt at kunne se tilbage på om 10 år, når vores virksomhed har vokset sig meget større” tilføjer Casper.

Hele Venture-universet finder sted i virksomheden SEO-service, som Casper og Marcus hver især er partnere i. Virksomheden blev stiftet i oktober 2015, og Casper og Marcus gik fuld tid med projektet i maj 2016. SEO-service omsatte for 1,4 mio kroner i seneste regnskabsår (2016), og har i dag 19 ansatte.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen