Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Topforskere bekræfter: Far er afgørende for, hvem vi vokser op og bliver til

Node Image Upload tim-mossholder-74832-unsplash

Vores far spiller et hav af roller gennem vores liv. Han kan være alt fra vores barndoms helt, over en møgirriterende bestemmer-type, til en uundværlig handyman og klippe i livet. Førende internationale forskere forklarer, at han betyder uendelig meget for, hvem vi vokser op og bliver til. Danmarks største formidler af kærlige hilsner, Interflora, vil i år hjælpe os alle med at huske at
sætte pris på far til Fars dag 5. juni.

I de unge år var far der altid til at trøste og opmuntre, eller når der var brug for hjælp til lektier – eller også havde far en helt anden betydning. Vi har alle haft forskellige oplevelser med far, men vigtigheden af hans engagement i vores liv må ikke undervurderes, viser forklarer topforskere.

Førende forskere fra USA, peger nemlig på, at fars involvering i ens opvækst former måden, man taler og hører på, forøger ens ambitioner i livet samt udviklerens sociale identitet, ens medieforbrugsvaner og holdninger over for andre.

”Lidt populært sagt kan du takke din far for, hvem du er. Vores fædre har en stor rolle i vores udvikling, og han fortjener i lige så høj grad en kærlig hilsen på Farsdag, som mor fortjener på Mors dag”, siger Søren Larsen, administrerende direktør for Interflora.

Fars rolle har ændret sig gennem dit liv
I teenageårene har det til tider været knap så positivt at have en involverende far. Her kunne det være rigtig irriterende, når far skulle blandede sig i tøjvalget og skulle stille spørgsmålstegn ved, hvorfor den tatovering var så vigtig.

Senere i voksenlivet har fars rolle igen ændret sig. Her er far den, man gerne kommer til, når der er brug for at blive hentet fra fest, når der skal bankes eller bores, males lejlighed, eller når der skal punges ud for noget sidst på måneden, der ikke helt er råd til.

”Far fortjener en stor tak for at involvere sig i vores liv. Han er der på alle de vigtige tidspunkter i livet, hvis vi har brug for hjælp, og derfor skal vi huske at sætte pris på alle de små ting, han gør for os i hverdagen,” siger Søren Larsen.

Ting Far godt må hjælpe os med:

  • Sætte lamper op: Vi kender det nok alle sammen - vi er flyttet i lejlighed men har boet i mørke de første 3 måneder, fordi lampen ikke kommer op at hænge uden fars hjælp.
  • Personlig sparring: Karriere, økonomi eller privatliv. Far kommer altid til undsætning her.
  • Heppe på os til hver fodboldkamp: Det overrasker nok ikke nogen, hvis vores fodbold kampe har været en fast begivenhed i vores fædres kalender i flere år.
  • Være vores privatchauffør: Vi har nok ringet til vores kære far alt for mange gange i regnvejr, på vej hjem fra fest eller hvis distancen fra stationen var lidt for lang. Hvad havde vi dog gjort uden ham?

Ting Far bestemt ikke skal gøre eller blande sig i:

  • Kæresteproblemer: Der er ikke noget værre end at vores far leger kærlighedsguru i 2018 med hans old-school scorereplikker.
  • Kalde os det samme kælenavn siden vi var 6 år: Skattepige, bølle og puttegøj. Måske ikke helt så sexede øgenavne når kæresten besøger svigerforældrene første gang.
  • Tøjvalg: De outfits som var smarte dengang vores kære far var 25, er måske ikke ligeså smarte længere.
  • Tage alt for mange billeder på familieferier og lægge dem alle op på Facebook med tag: Det er aldrig sjovt at blive tagget i et billede, hvor man er alt for solbrændt med is i hele ansigtet.

 

For yderligere information, kontakt venligst:

  • Søren Flemming Larsen, administrerende direktør, Interflora Danmark, tlf. 43 43 47 47
  • Thomas Schmidt Jørgensen, PR-kontakt, Brandhouse PR, tlf. 26 70 77 14

Om Interflora
Interflora er en verdensomspændende organisation, der personligt leverer blomster- og gavehilsner på tværs af landegrænser. Organisationen blev stiftet ved en verdenskongres i København i juli 1946. I Danmark tæller Interflora ca. 400 butikker, der dækker hele landet og sælger alt fra blomster, chokolade, vin og specialiteter. Interflora Danmark, som ejes af Danske Blomsterhandlere, har en webshop på www.interflora.dk.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen