Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Ta’ en HF på 3 år og undgå lektierne

Node Image Upload 3hf-hero

Det kan for nogle elever være svært at overskue undervisningen på en traditionel 2-årig HF uddannelse. Derfor har Gentofte Studenterkursus udarbejdet et ganske særligt tilbud til de elever, der har brug for at tage uddannelsen på 3 år og dermed opnå det ønskede eksamensresultat.

PÅ Gentofte studenterkursus er der nu mulighed for at tage et hf-forløb på 3 år i stedet for de traditionelle 2 år. Det er et ganske særligt tilbud til de elever, der har brug for at have tre år til at tage en hf-uddannelse. For at blive optaget på uddannelsen, så skal man kunne dokumentere for, at man har behov for at bruge tre år på at tage en uddannelse. Når der er i orden, så kommer man til at gå på en hf-uddannelse, hvor der ikke er nogen lektier, da der alle tre år er indlagt lektiemoduler, hvor man med tilstedeværelsen af en lærer kan lave de skriftlige opgaver og dag-til-dag lektierne.

Derudover har man som elev mulighed for at vælge en fagpakke på den sidste del af uddannelsen, som kommer til at tone undervisningen fremover. Her kan man vælge mellem de to fagpakker: Samfundsfag B og mediefag C samt Biologi B og psykologi C.

Indlagt praktik og personlig tutor
I løbet af den treårige uddannelse vil der være indlagt korte praktikforløb eller projektperioder, der knyttes til bestemte fag, og det kan være med til at afklare eleverne i forhold til fremtidig uddannelse. Det giver mulighed for at læse en 3-årige HF uddannelse i København.

Skolen gør, hvad de kan, for at hjælpe deres elever med at gennemføre uddannelsen og få et godt karaktergennemsnit i sidste ende. Det betyder også, at eleverne får tilknyttet en personlig tutor og man får derudover adgang til en lektiecafe to gange om ugen, der kan være med til at hjælpe med de eventuelle problemer.

Efter den afsluttede eksamen er det muligt at tage et ekstra halvår, der fungere som en overbygning og er med til at give direkte adgang til de længere videregående uddannelser på universitetet.

Enkeltfag på Gentofte Studenterkursus
Udover den treårige hf-uddannelse er det en mulighed at tage enkeltfag på Gentofte Studenterkursus. Det kan man bruge til at supplere sin eksamen med nye fag eller ved at søge ind som enkeltfagskursist på et af skolens hold. På den måde kan man optimere sine chancer for at komme ind på den ønskede drømmeuddannelse i sidste ende ved at tage en HF med enkeltfag.

Som en ekstra mulighed har man også mulighed for, at tage en hel eller delvis HF eller STX ved, at tage enkelte dage ad gangen i det ønskede tempo. Denne uddannelsesform kan derfor tilpasses alle, der ønsker en gymnasial uddannelse.

Ved valget af de ønskede fag, er det en forudsætning at man har bestået det foregående trin. Det vil sige, at hvis man ønsker at læse engelsk på A niveau, så skal man have bestået engelsk på B niveau først.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen