Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Styrk din virksomheds brand med bæredygtigt kontorinventar

Node Image Upload kontormoebler

Flere og flere virksomheder skiller sig ud fra konkurrenterne gennem den måde, de driver deres forretning på fremfor gennem selve deres produkt. Store som små erhvervsdrivende vælger derfor at købe brugte kontormøbler for at signalere samfundsansvar, bæredygtighed - og samtidig spare penge.

Red (lidt af) verden med genbrugte møbler
I dag kan virksomheder ikke nøjes med at have et unikt produkt eller serviceydelse. Det kræves, at virksomhederne bidrager positivt til samfundet, gennem den måde de driver deres forretning på. Virksomheder skal være bæredygtige, alle skal være mere grønne – ja, vi skal redde planeten. Men hvordan gør virksomheder det, uden at det bliver ved de højtflyvende ord, som er umulige at opfylde og uhåndgribelige at forholde sig til?

Her gælder visdomsordene: ”ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget”.

En enkelt virksomhed kan ikke redde hele verden selv, men der ér selvfølgelig brug for, at alle gør en indsats. For at undgå at de flotte samfundsansvarlige ord kun bliver ved snakken, er det afgørende at lave en konkret indsats. Det er vigtigt at vælge en synlig og let forståelig aktivitet, som er til at tage og føle på, og ikke mindst snakke om - både internt for virksomhedens medarbejdere og eksternt til branding af virksomhedens identitet.

En simpel måde at skabe en bæredygtig indsats er, at tænke i fuld udnyttelse af egne ressourcer og købe brugt til virksomhedens drift. Her køber flere og flere virksomheder brugte kontormøbler, som en synliggørelse af en bæredygtig holdning.

Brugte møbler skåner miljøet
Når virksomheder køber brugte møbler, sparer de naturen for unødig merproduktion, fordi møbelbehovet nu ikke skal opfyldes af nye møbler. Det er til stor gevinst for miljøet, da CO2-udslippet holdes nede, når produktion minimeres. Det, at istandsætte og reparere kontormøbler, forlænger også deres levetid, hvilket udskyder udsmidning og nedbrændingen herefter, som også er en aktivitet, miljøet betaler regningen for. Køb og istandsættelse af brugte møbler har derfor stort potentiale til at skåne miljøet.

Bæredygtige kontormiljøer giver stolthed hos medarbejdere
Signalværdien ved at købe brugte møbler kan også få betydning internt hos virksomhedens medarbejdere. Beslutningen, om at skåne miljøet ved køb af genbrugte møbler, demonstrerer en miljøansvarlig holdning fra virksomhedens side – en holdning medarbejderne også får del i. Medarbejdernes daglige omgang med kontorinventaret bliver en synlig og meget konkret påmindelse om, at virksomheden har en holdning om at værne om miljøet. I praksis går de rundt blandt kontorinventaret hver dag. Alle virksomheder bruger naturligvis kontormøbler, men ikke alle vælger at købe brugt. På den simple måde kan virksomheden skille sig ud fra andre både i ekstern promovering, men også internt hos medarbejderne. Her kan man brande en bæredygtig holdning, der kan være med til at fastholde og tiltrække medarbejdere, fordi de ansatte oplever at arbejde et sted, de kan være stolte af.

Miljøansvarlighed kan spare penge og være moderne
Der er ikke kun fra et miljø- og brandmæssigt perspektiv, at brugte møbler giver god mening. Der er ofte store økonomiske besparelser ved at købe brugt fremfor nyt. Derudover er der efterhånden mange gode muligheder for at finde gode kvalitetsmøbler, så det at købe brugt ikke behøver at betyde kedeligt eller grimt design. Det er ligefrem blevet moderne at mikse gammelt med nyt, og på den måde skabe en mere personlig stil i kontormiljøet.

Tag eksempelvis virksomheden 3R Kontor, som lever af at sælge brugte kvalitetskontormøbler. De opkøber brugte kontormøbler, rengør og istandsætter dem til videresalg. Hos 3R Kontor sparer kunderne mellem 50-70 % på møblerne i forhold til markedets nypris. Særligt store besparelser findes på deres brugte designmærkevarer. Virksomheden giver to års garanti på alle deres møbler, som sikrer kvaliteten er i top.

Du kan se 3R Kontors udvalg af el hæve sænkeborde her: https://www.3xr.dk/shop/el-haeve-saenke-3c1.html.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen