Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Sønderjyderne er de mest udhvilede i Danmark

Mere end hver fjerde dansker sover dårligt om natten og føler sig dermed trætte og uoplagte, når de vågner næste dag. Men sønderjyder viser sig at være gode til at komme i seng. En landsdækkende undersøgelse fra sengeproducenten Auping viser i hvert fald, at netop beboerne i Sønderjylland er dem, der føler sig mest udhvilede, når de står op om morgenen.

Sønderjyderne er de mest veludhvilede
Mens Aupings søvnundersøgelser viser, at 7 pct. af sønderjyderne vågner veludhvilede hver dag, halter Københavnernekøbenhavnerne bagud. Kun 3 pct. af boboernebeboerne i Hovedstadsområdet får sovet de timer, de har brug for, for at føle sig veludhvilede.

Føler sig udhvilede hver dag:
Sønderjylland: 7 pct.
Nordjylland & Sjælland: 5 pct.
Midtjylland & Fyn: 4 pct.
Hovedstaden: 3 pct.

Kilde: Undersøgelse foretaget af Voxmeter på vegne af Auping Scandinavia, 2015.

Sundhed og glæde giver energi
Måske er Sønderjylland bare stedet i Danmark, hvor glæden findes. 40 pct. af sønderjyderne siger nemlig, at de sover bedst, når de har haft en dejlig dag, mens 15 pct. sover trygt og godt når de glæder sig til næste dag.  Og så er en god seng for overhalvdelen af sønderjyderne (59 pct.) alfa omega for at vågne i godt humør og klar til næste dag.

Yderligere information
Kontakt Gry Kaa, PR Manager, tlf. +45 53 77 65 00 eller g.kaa@auping.dk, hvis du er interesseret i flere billeder, priser eller kontakt til nærmeste Auping forhandler.

Om Auping
God søvn er afgørende for et sundt helbred med energi og overskyd. Hos Royal Auping Scandinavia er vi af den opfattelse, at dagen i morgen allerede starter i nat. Derfor har vi i over 125 år arbejdet hårdt for at skabe den ultimative seng inden for kvalitet, komfort og design. Auping stræber efter en sund vækst og har en grøn DNA. Vores produktion og fabrik er CO2-neutral. Vi benytter enten kun fuldt biologisk nedbrydelige eller 100 pct. genanvendelige materiale og ansvarlige, sikre produktionsmetoder (vandbaseret maling, CFC-fri skum og PEFC tømmer).

Vores investering i bæredygtighed er stor, og inden 2020 er vores ambition, at alle processer, produkter og tjenester indgår i en cirkulær model i fuld overensstemmelse med Cradle2Cradle’s filosofi.

Auping blev grundlagt i Holland i 1888 af smeden Johannes Auping, som revolutionerede sengebranchen ved at udtænke spiralbunden. Spiralbunden er Aupings unikke varemærke og betyder, at sengene er de mest komfortable og hygiejniske på markedet. Efterfølgende specialiserede vi os i produktionen af spring- og boxmadrasser med DPPS fjerdre, som giver optimal støtte og ventilation.

Auping har egen produktion i den oprindelige fabrik i Deventer i Holland og salgskontorer i flere lande i Europa. Auping er markedsleder i Luxemburg, Belgien og Holland. Det skandinaviske hovedsæde er i København og dækker både Norge, Sverige, Danmark, Island og Færøerne.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen