Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Slip for spildtid og få glade medarbejdere

Node Image Upload medarbejdere

Lønsystemer frigiver tid til at fokusere på de vigtige ting og kan være med til at sikre glade medarbejdere på arbejdspladsen.

Alle virksomhedsejere ved, at den allervigtigste ressource er medarbejderne. Det er dem der er ansigtet ud ad til, det er dem, der sørger for at tingene bliver gjort, og det er dem, der i sidste ende bestemmer kvaliteten af, hvad virksomheden producerer. Derfor er det også utrolig vigtigt, at medarbejderne er tilfredse. En af de ting, som kan gøre medarbejdere mere utilfredse end så mange andre ting, er, hvis der er problemer med lønnen. Selvom mange siger, at arbejde er meget mere end at tjene penge, så er det de færreste, der synes det er fedt, hvis der er problemer med lønnen.

En nem måde at undgå problemer med lønnen er ved at anskaffe sig et godt og professionelt lønsystem. Der er udviklet lønsystemer, som sikre at alle medarbejdere, hverken får for meget eller for lidt. Og det sikre, at alle får, hvad de skal have til tiden. Når sådan noget er på plads bliver det en del nemmere at drive en god forretning.

Fjerner presset fra dine skuldrer
Udover at sørge for, at medarbejderne er glade, så kan et lønsystem også lette arbejdsbyrden for arbejdsgiveren. Der er nemlig et hav af ting, som kan være svære at finde rundt i, når man skal lave lønsedler. Der skal indberettes skat af lønnen, og det gælder også for eventuelle personalegoder, som fx gratis kantine, sundhedsforsikringer og så videre. Alt det kan et lønsystem klarer.

Foruden skatten skal der også indberettes betalinger til pensionsfonde, barselsfonde, ATP og mange andre ting. Alt sammen er en fast del af lønsystemet, og bliver derfor klaret helt automatisk.

En anden funktion, som kan gøre det lidt nemmere at være arbejdsgiver, er, at man har mulighed for at gå tilbage i lønudbetalingerne og rette i forkert udbetalt løn. At kunne rette sine fejl, så de ikke er katastrofale, er noget, som fjerne meget pres fra skuldrene. Når presset er væk, frigives der både tid og overskud. Det kan være med til at øge kreativiteten. Noget som kan være afgørende for mange virksomheder.

Husker for dig
Alt efter hvor stor ens virksomhed er, og hvor mange ansatte der er, findes der mange forskellige måder at håndtere lønnen på. Hvis man har en lille virksomhed, kan der være måneder, hvor der ikke skal udbetales løn. Nogle gange kan man derfor glemme at få 0-indberettet til SKAT. Det giver ofte en bøde. Lønsystemet indberetter automatisk, også hvis man glemmer at lave løn.

Derudover henter systemet oplysninger på alle medarbejderne. Det gælder både navn, adresse og skattekort. Det kræver derfor ikke ekstra tid at skulle indhente alle de oplysninger manuelt. Når systemet er oppe og køre bliver der også automatisk givet besked, når det er ved at være tid til at lave løn. Lønsystemet sørger i sidste ende for at medarbejderne får, hvad de skal have. Glade medarbejdere gør det bare nemmere at drive virksomhed.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen