Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Samarbejde på tværs af landet sikrer lynsalg

Node Image Upload axeltorv_6a

EDC Erhverv Poul Erik Bech har via et landsdækkende mæglersamarbejde og et lokalt mæglerkendskab hjulpet Sparekassen Sjælland med at sælge to erhvervsejendomme i Næstved og Slagelse.

Da Sparekassen Sjælland tog kontakt til Morten Nielsen, partner og erhvervsmægler hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Odense, og gav ham til opgave at sælge to erhvervsejendomme i henholdsvis Næstved og Slagelse, igangsatte han et nationalt mæglersamarbejde for at kunne indfri kundens krav om et hurtigt salg.

Han tog derfor kontakt til kollegaerne Jesper Karmark og Sven Lyse fra henholdsvis Næstved og Slagelse, der begge kunne bidrage med en unik lokalindsigt, hvilket for alvor satte fart i sagerne.

Jesper Karmark var hurtig til at lokalisere, hvilke potentielle købere, der kunne være interesseret i at købe den 1.966 kvm store investeringsejendom beliggende på Axeltorv 6A i Næstved.

”Mit lokale markedskendskab gjorde, at jeg kunne finde nogle potentielle købere, der ville betale en højere pris, end den kunde, som sælgeren selv havde i tankerne,” fortæller Jesper Karmark.

Lokalindsigten var også afgørende for Sven Lyse, da han skulle finde en køber til den 4.580 kvm store investeringsejendom på Korsgade 2-6 i Slagelse Bymidte.

”Den blev solgt udelukkende via netværk til lokale folk, jeg havde præsenteret sagen for. Jeg skulle skabe koblingen mellem køber og sælger, så de to parter kunne mødes,” siger Sven Lyse.

Ud af busken
Tidsfaktoren var den store udfordring ved de to sager. Inden Morten Nielsen fik overdraget sagen, havde Sparekassen Sjælland gennem en længere periode forgæves forsøgt at sælge ejendommene. Sælger gav mæglerne under en måned til at finde en køber, men det var ikke noget, som afskrækkede mæglerne.

”Det er fint med korte deadlines, for så længe vi kender markedet, er det til at arbejde i. Det betød også bare, at vi lagde pres på køber, at de skulle komme ud af busken og byde,” forklarer Jesper Karmark om en proces, som tog cirka en måned.

Effektivt tværgående samarbejde
Samarbejdet mellem de tre mæglere har været præget af gensidig afhængighed. For at kunne levere den rigtige vare var Sven og Jesper afhængige af Mortens kendskab til sælgers præferencer, mens lokalmæglerne begge besad unik lokal viden inden for deres markedsområde.

”Vi kender jo til kommunernes holdning til ejendomskonvertering. Vil de tillade det? Det er sådan en viden, vi sidder med både inden for butik, kontor og boligudlejning,” fortæller Jesper Karmark.

Særligt samspillet mellem de to mæglere fra Sydsjælland var afgørende for at sparke sagen i gang.

”Vi lavede en fælles strategi for ejendommene. Vi spillede priserne på ejendommene op mod hinanden, og vi præsenterede begge ejendomme for køberemnerne, fortæller Sven Lyse.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen