Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Salgscoaching skaber resultater nu og her

Node Image Upload salgscoach.jpg

Salgstræning på et salgskursus er et redskab, mange salgschefer griber efter, hvis de ønsker at sætte ekstra skub i forretningen via de enkelte sælgere. Som erhvervscoach tilbyder Jesper Dalhusfra ...

Salgstræning på et salgskursus er et redskab, mange salgschefer griber efter, hvis de ønsker at sætte ekstra skub i forretningen via de enkelte sælgere. Som erhvervscoach tilbyder Jesper Dalhusfra Jemac Kommunikation nu et alternativ til skolebænken, nemlig en én til én coaching af sælgeren. Jesper Dalhus kører med sælgeren ud til kunder i nogle dage, og på den måde er det den enkelte sælgers behov og konkrete udfordringer, man arbejder ud fra. Og det skaber resultater med det samme.

"Efter et traditionelt kursus kommer sælgeren måske hjem med mange gode input, men det kan være svært at overføre de metoder til den specifikke sælgers job. Det kommer vi helt ud over med salgscoaching, da vi efter hvert besøg vender og drejer den aktuelle situation," siger Jesper Dalhus, der i virksomheden Jemac Kommunikation netop er specialiseret i at hjælpe virksomheder til et bedre salg.

Selve salgsteknikken er det mindste af det, Jesper Dalhus coacher i. Erhvervscoachen arbejder mere med adfærd og overbevisninger i selve salgssituationen. Det kan være overbevisningen om, at man formentligt kun kan sælge et vist antal varer til en given kunde.

"I den situation lærer jeg sælgeren at spørge til kundens behov. Når det er afdækket, viser der sig ofte rum til mere salg end forventet," siger Jesper Dalhus.

Han fortæller, at en del af en sælgers succes også afhænger af vedkommendes evne til at tilpasse sin egen adfærd til de forskellige kundetyper.

"Når man lærer at tilpasse sig, bliver der bedre kemi og ofte endnu mere salg."

Fordelene ved en én til én salgscoaching i stedet for salgstræning i en gruppe er mange, ogJesper Dalhusoplever ofte, at sælgeren kommer hjem med nye kunder efter et besøg sammen med salgscoachen. Han anser sig selv for at være en slags spillende træner på salgsteamet, der arbejder fokuseret med enkelte spillere ad gangen. Den opgave ligger de fleste steder ved salgschefen, men i mange virksomheder har salgschefen for travlt til at give sælgerne den sparring, der er nødvendig for, at de kan udvikle sig.

"Med en fire-fem dages coaching gør jeg det, som salgschefen ikke har tid til at gøre i dagligdagen med præcis og konkret coaching, der gør sælgeren i stand til at sætte sine egne mål – og nå dem," siger Jesper Dalhus.

For yderligere information kontakt:
Jemac Kommunikation / Erhvervscoach Jesper Dalhus
Tlf.: 2128 3409
Mail: jemac@jemac.dk
www.jemac.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen