Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Sådan tackler I mistrivsel på arbejdspladsen

Node Image Upload screenshot_1

Mange arbejdspladser oplever i dag at medarbejderne mistrives på forskellige måder. Det kan være, at de oplever stress, overtænkning der resultere i ineffektivitet eller noget helt tredje. I sådan en situation er det godt at få en udefrakommende psykolog ind på arbejdspladsen for at give coaching eller supervision.

Hos psykologhuset Re-View nær Århus har de den holdning, at den enkelte medarbejders trivsel går hånd i hånd med arbejdsmiljøet og ikke mindst ledelsen på den pågældende arbejdsplads. Når man arbejder med mistrivsel på arbejdspladsen samarbejder Re-View derfor med arbejdspladsen, så de på den måde kan finde frem til problemets kerne.

Psykolog Jane Dyhr Johansen har specialiseret sig som erhvervspsykolog i Århus, og hun afholder derfor fortrolige samtaler med medarbejderne og sørger for samtidig at samarbejde med ledelsen, så I sammen kan finde en god løsning.

Sparring mellem leder og psykolog
Når der er problemer på arbejdspladsen, er det vigtigt at det bliver et samarbejde mellem ledelsen, medarbejderne og psykologen. Først når der er en god sparring mellem alle parter, kan psykologen komme med en god løsning og finde frem til problemet.

Forløbet med arbejdspladsen foregår altid i forskellige steps, hvor psykologen har sparring med både medarbejderen og ledelsen. Det foregår ofte med fortrolige samtaler mellem psykologen og den pågældende medarbejder. Tre-partssamtaler mellem psykolog, leder og den pågældende medarbejder og til sidst som sparring mellem leder og psykolog. På den måde kan alle parter få noget ud af forløbet.

Hvis I ønsker mere information om de konkrete udfordringer, er det altid en god ide at tage direkte kontakt til Jane Dyhr Johansen, da inden arbejdspladser skal håndtere præcis de samme problemer.

Hvordan fungerer supervision?
De fleste arbejdspladser arbejder efter en fælles indsats og et fælles udbytte, men det kan være svært at opnå, hvis samspillet på arbejdspladsen ikke fungerer optimalt. Her ønsker Re-View at sætte fokus på vidensdeling og erfaringsudveksling medarbejderne imellem. Dette kan give et bedre miljø, hvor medarbejderne arbejder mod et fælles mål fremfor flere individuelle mål.

Supervision bliver brugt til at sætte fokus på den konkrete opgave, men også ved at se, hvordan opgaven påvirker medarbejderne og arbejdsmiljøet. Det hele hænger sammen og det er vigtigt, at medarbejderne får øjnene op for dette. Når man anvender supervision på arbejdspladsen, er dette en effektiv og omkostningslav indsats, der er med til at optimere arbejdsdagen for medarbejderne. Det kan være med til at reducere antallet af frustrerede eller stressede medarbejdere.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen