Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Professionel skødeskrivning – Gør flytningen lettere for dig

Node Image Upload villa_france

Når du er i gang med at købe eller sælge en bolig, er der utrolig mange ting, du skal koncentrere dig om. Det er et stort projekt, der kræver grundig gennemgang af mange vigtige papir og aftaler. Foruden dette er der også alt det praktiske at tænke på i forbindelse med at flytte.

Ved at få professionel hjælp til blandt andet at stå for din skødeskrivning og tinglysning af din bolig, kan du koncentrere dig om andre vigtige ting. Dette gør flytningen og bolighandlen mere overskuelig og lettere for dig.

Få professionel hjælp til skødeskrivning og slip for papirarbejdet
Der er utrolig mange til at holde styr på, når du skal flytte. Du skal måske sælge din gamle bolig og samtidig igennem en hel bolighandel endnu en gang ved købet af din nye bolig. Desuden skal du stå for alt det praktiske ved hele flytningen.

Det er et kæmpe projekt, der kan være stressende og tidskrævende. Du kan heldigvis lette noget af den tungeste byrde ved at få professionel hjælp til at stå for din skødeskrivning.

At skrive skødet er noget af det vigtigste i forbindelse med en bolighandel. Det er nemlig selve skødeskrivningen, der gør, at du bliver den officielle ejer af din nye bolig. Hvis der ikke er skrevet et nyt skøde med dit navn på, og dette ikke er blevet tinglyst, ejer du stadigvæk ikke retten til din bolig. Dette er også gældende, selvom du allerede har skrevet under på aftalen, færdiggjort handlen og betalt.

Det kan altså ikke understreges nok, hvor vigtigt det er med en grundig skrivining af skødet og en efterfølgende tinglysning af den.

Hvordan kan din advokat hjælpe dig?
Din advokat kan hjælpe ved at gøre alt det nødvendige papirarbejde for dig. Hvis du søger professionel hjælp fra en boligadvokat, er alt du behøver at gøre altså at oplyse de rette oplysninger for din advokat og herefter skrive under, når skødet er færdigskrevet.

Først skal du have fundet dig en boligadvokat, men når dette er gjort, skal du blot læne dig tilbage med god samvittighed og fokusere på de praktiske ting, imens din boligadvokat står for at hjælpe dig med alt det nødvendige papirarbejde.

Det du skal oplyse om er blandt andet dit fulde navn, personnummer på både køber og sælger samt boligens adresse. Desuden skal der i skødet indgå information om købesum, overtagelsesdato samt finansiering af boligen.

Når du blot sørger for at oplyse disse informationer, kan din advokat stå for alt det andet. Dette gælder både hele skrivningen af skødet samt den efterfølgende tinglysning af det. Et skøde er nemlig ikke gyldigt, før det officielt er tinglyst. Det vil sige, at det bliver registreret i statens system for tinglysning. Når din advokat har gjort alt dette for dig, kan du blot skrive under og acceptere betingelserne ved hjælp af dit NemID, og så er du officiel ejer af din nye bolig.

Hvor kan du finde hjælp til skødeskrivning?
Du skal lede efter en boligadvokat, for at få en specialist i skødeskrivning. Boligadvokater er nemlig eksperterne inden for alt, der har med bolighandel at gøre. Herunder hører sig blandt andet skødeskrivningen samt tinglysning.

Der findes mange dygtige boligadvokater derude, og de fleste kan findes på nettet. Ved blot at søge lidt rundt, kan du hurtigt finde et godt tilbud. De fleste advokatfirmaer tilbyder nemlig forskellige tilbud og løsninger i forbindelse med bolighandel.

De forskellige løsninger kan for eksempel indeholde et fast tilbud på en komplet løsning fra starten af handlen til den endelige underskrift. Dette er den optimale løsning, hvis du gerne vil slippe for alle dine bekymringer med papirarbejdet. Dette giver altså dig muligheden for at fokusere på andre ting, hvad enten det er en skilsmisse, den praktiske flytning af alle dine genstande eller andet, imens din advokat udformer alt det nødvendige papirarbejde.

Hvis du gerne vil have en billig løsning, kan du også sammenligne gode tilbud på skrivning af skøde. Næsten alle advokater kan hjælpe med dette og er villige til at gøre det til en god pris, hvis du blot behøver hjælp med selve skrivningen af dit nye skøde.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen