Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Opnå den rette prissætning med en miljøundersøgelse

Node Image Upload shutterstock_81172678

Spar omkostninger og få plus på den grønne konto
Et øget internationalt og nationalt fokus på globale miljøudfordringer betyder, at forurening forsaget af enkeltpersoner eller virksomheder ses hyppigere og hyppigere. For at undgå et forureningsuheld eller for sikring mod fremtidige omkostninger til opfyldelse af de voksende miljøkrav, som myndighederne stiller, kan en miljøundersøgelse være en vigtig investering. På den måde opnås både plus på den grønne konto, og samtidig imødekommes eventuelle økonomiske udfordringer i fremtiden.

Hvorfor få lavet en miljøundersøgelse?
En miljøundersøgelse kan på mange måder ses som en investering, som tjenes hjem ved besparelse af både forudsete og eventuelle uforudsete omkostninger, som kan opstå ved f.eks. forurening. Mange er ikke opmærksomme på vigtigheden af investeringen, og hvornår det egentlig giver mening af få lavet en undersøgelse. Formålet med en miljøundersøgelse er overordnet at afklare risikoen for forurening. At få afklaret risikoen for forurening -  eller få stoppet en igangværende forurening – kan have stor betydning for kvaliteten af miljøet – både på de enkelte steder, men også i vores samfund helt generelt.

Tilladelser, prissætning og omkostninger
På baggrund af den store interesse i miljøområdet, har der de seneste år været stor udvikling inden for bl.a. sikring af byggeri og ejendomme i forhold til forurening. En miljøundersøgelse kan give ekstrem god mening ved større eller mindre byggerier, da en undersøgelse vil give et bedre grundlag for at indhente de rigtige miljømæssige tilladelser. På samme måde vil en miljøundersøgelse i forbindelse med et køb eller salg af en ejendom i høj grad kunne sikre den rette prissætning samt imødekomme fremtidige omkostninger til at opfylde strenge miljøkrav. Er der sket et forureningsuheld – enten privat eller erhvervsmæssigt – kan en miljøundersøgelse være nødvendig for at få stoppet skaden og efterfølgende finde omkostningsniveauet.

Kvaliteten af undersøgelsen er altafgørende
Hvis du overvejer at investere i en miljøundersøgelse for f.eks. at spare omkostninger ved miljøvenligt jordarbejde, må det kraftigt overvejes, hvordan undersøgelsen bliver lavet. Kvaliteten af undersøgelsen er nemlig altafgørende for, om udbyttet bliver meningsfuldt og rigtigt. Mange firmaer tilbyder miljøundersøgelser, men sørg altid for at vælge et erfarent firma, som kan tilbyde en individualiseret løsning, så enkelte og personlige behov imødekommes. SP Brøndboring A/S er en af medlemmerne i Foreningen af Danske Brøndborere og med 40 års erfaring er en kvalitetsfyldt miljøundersøgelse sikker.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen