Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Opbyg dit personlige netværk, før du får brug for det

Node Image Upload futureday-jcik-fb

Et stærkt personligt netværk som både kan bruges til erhvervsmæssig sparring, skabe forretning og giver dybe personlige relationer - er guld værd i dagens erhvervsliv.

Dit personlige netværk, vil hjælpe dig til at få bedre jobs i fremtiden, give dig sparring til at komme fremad, lære dig at være social på den rigtige måde med dine kollegaer og være en af dine bedste investeringer.

”Det bedste tidspunkt at begynde at netværke og skabe relationer, er før du får brug for det. Et netværk vil altid være mest givende, når du selv først har været i en position hvor du selv kan give først. Dengang jeg selv startede som selvstændig, stod jeg uden et godt netværk og kastede mig ind i flere forskellige netværksorganisationer i håbet om, at det kunne forbedre min forretning. Jeg skulle dog lære, at forretningen kommer gennem de langvarige relationer”

Ordene kommer fra iværksætteren Nicolai Lønne, i forbindelse med hans deltagelse i erhvervsnetværket JCI København’s årlige erhvervskonference.

Konferencen samler medlemmer af organisationen fra hele landet, til en weekend som står i netværkets tegn.

Der mødes 250 medlemmer fra JCI i Imperial til foredrag fra topledere fra mange af landets største virksomheder. Teamet er Fremtidens Arbejdsplads og JCI har derfor også inviteret 500 gymnasieelever til at deltage gratis

”Hvis vi skal snakke om at skabe fremtidens arbejdsplads, så skal vi også invitere dem med, som er på vej ind på den arbejdsplads.” udtaler formanden for JCI København, Ata Maria Bærentsen, og fortsætter:

”Vi i JCI er allerede i gang på arbejdsmarkedet og skal lære, hvordan vi avancerer fremadrettet i vores jobs. Gymnasieeleverne står overfor udfordringer der er, om muligt, endnu større end vores. De jobs vi har i dag, er der måske ikke når de er færdige på universitet og derfor kan det hurtigt blive vanskeligt at vælge den uddannelse i dag, som er relevant om 5 år. Det håber vi, at vores erhvervsseminar FutureDay kan være med til at give svar på”

Netværket JCI slår sig på, at være drevet af frivillige kræfter og dermed også anderledes fra mange af de kommercielle netværks.

”I JCI vil man opleve, at man selv skal være med til at skabe rammerne og de aktiviteter som vi mødes om. Der er ingen ansatte eventmanagers som laver alt, hvorefter vi bare skal møde op til 2 timers foredrag og faciliteret networking. Det gør dog netværket endnu bedre i min optik, fordi det gør at jeg skal arbejde med områder uden for min normale komfortzone” – siger Nicolai Lønne som til dagligt arbejder med online markedsføring i bureauet Bottomline.

”Et projekt som en erhvervskonference og FutureDay giver mig et endnu tættere netværk med de andre medlemmer, fordi vi i et års tid, arbejder tæt sammen. Normalt arbejder vi i alverdens forskellige virksomheder – og her arbejder vi sammen på en helt anden og sjovere præmis. Det giver læring og det nære netværk som kan bruges i fremtiden”

Ata Maria Bærentsen tilslutter sig den holdning:

JCI giver mig ikke alene foredrag og forretningsnetværk, det giver mig tætte relationer som jeg har kunne bruge både i mit erhvervsliv og privat”

FutureDay og erhvervskonferencen
Harry McCann, som kun er 19 år gammel, har allerede grundlagt flere virksomheder, herunder KiDTech – en virksomhed dedikeret til at lære unge at kode. Harry McCann sidder i bestyrelsen hos Clane Project Centre, har oprettet det første Digital Youth Council i verden, og har talt til over 200 konferencer og arrangement rundt i verden herunder TEDxTalk.

Hertil kommer Marianne Steensen, CEO for Microsoft Danmark, og deler ud af hendes visioner for fremtidens arbejdsplads.

Til sidst vil Allan Polack, Group CEO i PFA blandt andet tale om hvordan han tror arbejdsmarkedet vil forandre sig i de næste år, og hvilken indflydelse det har på forretningsmodeller.

PFA og Instituttet for Fremtidsforskning har i samarbejde forsket i fremtidens arbejdsmarked, derfor har JCI fået CEO for Instituttet for Fremtidsforskning Claus Kjeldsen samt CEO i PFA Allan Polack på programmet til at give os et indblik i denne forskning.

FutureDay er muligt, fordi blandt andet Københavnske virksomheder sponserer arrangementet:

  • AdNudging.com - Certificerede AdWords Specialister Med Fokus På Din Forretning
  • Bottomline.dk - Flere kunder til din virksomhed gennem online markedsføring
  • NNIT – life sciences IT and IT for the regulated industry
  • Tandlægerne på Østerbro – Billig Tandlæge i København med speciale i Invisalign
  • Tandlægerne på Frederiksberg - Tandlæge København
  • MyPoké takeaway

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen