Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Nyt koncept inden for leje af kontorlokaler vinder frem

Node Image Upload coworking

Inden for de seneste år har et nyt koncept inden for leje af kontorlokalet vundet frem. I stedet for at startups og andre mindre virksomheder skal leje separate kontorlokaler, har de med dette nye koncept mulighed for at leje sig ind i et større kontormiljø. Konceptet betegnes ”coworking” og går i alt sin enkelthed ud på at samle mange små virksomheder under samme tag. Coworking indbyder til et inspirerende arbejdsmiljø med gode muligheder for at skabe nye netværk. Som virksomhed lejer man sig derfor ikke bare ind i et kontorlokale – man lejer sig derimod ind i et fællesskab.

Fordele ved coworking
Coworking er et forholdsvist nyt koncept, der i høj grad er bygget op om ideen om, at mindre virksomheder og startups kan indgå i et fællesskab og inspirere hinanden. Konceptet er meget udbredt i mange udenlandske storbyer, og det er efterhånden også ved at blomstre en del coworking spaces op herhjemme.

Der er mange fordele ved at indgå i et coworking space frem for at leje et almindeligt kontorlokale i byen. En af de væsentligste fordele må siges at være arbejdsmiljøet. Alle ved, at et godt arbejdsmiljø er lig med glade medarbejdere og et højt produktivitetsniveau. Coworking giver i særdeleshed mulighed for at skabe et godt og velfungerende arbejdsmiljø. De mindre virksomheder og startups får muligheden for at indgå i et inspirerende og spirende arbejdsmiljø sammen med ligesindede. De kan drage fordel af hinandens udfordringer og erfaringer ved at drive virksomhed. Læs mere om coworking her.

Det er dog ikke alene det sociale sammenhold og det inspirerende netværk, der er ideen bag coworking. Der er nemlig også en væsentlig økonomisk fordel ved at indgå i et sådant fællesskab. Som mindre virksomhed har man som oftest ikke mulighed for at tilgå de samme faciliteter som større virksomheder – eksempelvis kantineordninger. Ved at slå mange virksomheder sammen bliver dette pludselig muligt. Ved at indgå i et coworking miljø har man således mulighed for at dele alle omkostninger i forbindelse med udgifter til lokaler, forsikring, rengøring og meget mere.

Er coworking noget for din virksomhed?
Er du i tvivl om, hvorvidt coworking er noget for netop din virksomhed, er det vigtigt at gøre sig en række overvejelser. Det er nemlig vigtigt at pointere, at din virksomhed skal have interesse i at bidrage til at skabe det unikke sociale fællesskab på tværs af virksomheder for at være med. Coworking fungerer nemlig ikke optimalt, hvis de deltagende virksomheder ikke bidrager til at gøre arbejdsmiljøet helt unikt.

Coworking henvender sig mest til mindre virksomheder eller startups. Konceptet blev startet for at gøre det mere attraktivt for iværksættere at stifte egen virksomhed. Coworking gør det nemlig væsentligt nemmere at komme i gang, idet man som ny iværksætter har mulighed for at trække på andre iværksætteres erfaringer. Ligeledes er lokalerne og fællesudgifterne på plads. Som nystartet skal man derfor ikke selv arrangere rengøring og kontakte forsikringsselskaber m.m.

Hvorvidt netop din virksomhed vil kunne drage fordel af at få en eller flere kontorpladser i et coworking miljø, afhænger af mange forskellige faktorer. Det er derfor vigtigt, at du spørger dig selv og virksomheden øvrige ansatte – hvis der er andre – om hvilke ambitioner, krav og ønsker du/I har til virksomhedens daglige drift.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen