Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Nyt estimat: Boligsalget fortsætter med at stige i april

Node Image Upload boligsiden_davidbuchmann_10

Boligsalget i april kommer til at følge de opadgående salgstal for årets første måneder. Antallet af handler kommer dermed til at overgå salget i samme måned sidste år. Det vurderer Boligsiden.dk i nyt estimat.

Salget af villaer i årets første måneder har allerede lagt en betydelig distance til salget i januar og februar i 2016. Nærmere bestemt lyder stigningen på otte procent. Og sammenligner vi med tallene for samme periode i 2011, er antallet af villahandler steget godt 60 procent.

Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør og dataansvarlig hos Boligsiden.dk, vurderer, at det opadgående salg i årets første kvartal fortsætter ind i foråret. Det tyder ikke kun tallene for marts måned på, men også beregninger for april.

”Vores beregninger indikerer, at der handles 3.433 villaer i april, og dermed vil det overgå april måned sidste år med flere end 100 handler,” siger Birgit Daetz og henviser til, at det endelige handelstal for villaer i april sidste år var på 3.327 styk.

Store mængder data bag estimat
Handelsestimatet bygger på et stort datagrundlag. Den historiske database går tilbage til 1992, hvor især datakvaliteten fra 10’erne er så akkurat, at den tegner et godt billede af, hvad der vil ske i de enkelte måneder i 2017.

”Vi har viden om over 95 procent af alle handler i Danmark og ser blandt andet på årstid, salgsstatistik for de foregående måneder og år samt på trafikken på Boligsiden.dk. Vi bruger de pågældende data i forskellige statistiske modeller, som vi sammenholder og udregner estimatet ud fra,” siger Birgit Daetz.

Ud over viden om næsten alle handler på det danske boligmarked, havde Boligsiden.dk sidste år over 60 millioner besøg, mens der over 110 millioner gange blev klikket videre til en boligside hos ejendomsmægleren. Den store strøm af data, der bliver genereret på baggrund af brugernes færden, er afgørende for at kunne lave et handelsestimat.

”Vi kan tage flere parametre i brug. Hvor mange besøg har vi haft, hvor mange søgninger har brugerne lavet, hvor mange sider har de set, og hvor mange gange har de klikket videre til en mægler? Den måde brugerne agerer på er med til at fortælle os en historie om temperaturen på markedet, og den er afgørende for, at vi kan melde et estimat ud.”

Hvorfor lave et estimat?
Et handelsestimat for solgte villaer er interessant på flere niveauer, men især køberne kan få gavn af det.

”Når man som køber overvejer, om man skal slå til eller vente, vil man gerne have en form for vished for, hvor boligmarkedet er på vej hen. Kan vi med vores handelsestimat være med til at gøre beslutningen lettere for køberen, så er det en god grund til at gøre det,” siger Birgit Daetz.

Kontaktperson
Er du interesseret i Boligsidens Handelsestimat? Så ring til kommunikationsdirektør Birgit Daetz, Boligsiden A/S – mobil: 2121 0284, e-mail: bcd@boligsiden.dk. Find boliger og læs flere nyheder på Boligsiden.dk.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen