Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Ny spiller inden for Pharma logistikydelser i Danmark

FREJA Transport og Logistics A/S kan med glæde meddele, at virksomheden har modtaget §39 godkendelse af Lægemiddelstyrelsen. Dette betyder, at FREJA er kvalificeret til at lagre og bedrive engrosforretning af lægemidler. Forud for godkendelsen er der foregået en dybdegående træning af de ansatte, ligesom samtlige processer og arbejdsgange er validerede.

Siden 2008 har FREJA tilbudt logistikydelser til lægemiddelindustrien i Norge. FREJA er i dag ansvarlig for lagring og distribution af mere end en tredjedel af alle registrerede lægemidler i Norge, samtidig med at FREJA fortolder størstedelen af de lægemidler, der importeres til Norge fra betydende producenter.

”Vi er ydmyge i forhold til at håndtere vores kunders produkter, og vores ambition er at bidrage til at tænke nye løsninger på de opgaver, som vores kunder stiller os. Grundlæggende handler det om at skabe værdi for vores kunder”, udtaler Marina Steensen, som er Group Healthcare Logistics Director i FREJA.

Primo 2015 blev det besluttet at udnytte den i Norge opnåede kompetence også i Danmark, hvorfor processen med opgradering af de fysiske faciliteter blev igangsat. ”Vi ønsker at kunne tilbyde markedet en neutral spiller på lagring og distribution af lægemidler og medicinsk udstyr lokalt i Danmark og i Norden, hvor udbuddet af denne form for services hidtil har været relativt begrænset”, siger Marina Steensen.

”Vi sætter en ære i, at vores kunder skal anse os for at være kundeorienterede, fleksible og troværdige, og vi ser denne nye investering som et vigtigt skridt på vejen til at etablere os i dette segment”, fortsætter hun. I første omgang er der 3000 pallepladser i det godkendte afsnit, men denne del kan på kort sigt både dobles og tredobles.

Det har været en målrettet rejse mod et marked, som efterspørger nye aktører. FREJA har siden grundlæggelsen i 1985 baseret sig på bl.a. fleksibilitet, engagement, nærvær, troværdighed og resultatorientering.

For yderligere information er du velkommen til at sende en mail til healthcare.group@freja.com eller at kontakte Marina Steensen på telefon +45 9670 5422, mobil +45 2070 0612.

FREJA blev grundlagt i 1985 og er en af Nordens største privatejede transport- og logistikvirksomheder. Gennem strategisk placerede afdelinger i Danmark, Sverige, Norge Finland og Kina arbejder vi målrettet på at udvikle og tilbyde skræddersyede logistikservices på verdensplan.

Vi lægger en ære i at kunne tilbyde vores kunder en troværdig personlig service samt de mest fleksible og effektive transport-, logistik- og lagerløsninger i branchen. Målet er at tilføje værdi til kundernes forretning – for vi ved, at vores kunders succes er en forudsætning for vores egen succes.

FREJA er konstant i udvikling og beskæftiger i øjeblikket ca. 600 dedikerede FREJAnitter. Den forventede omsætning i 2016 er ca. DKK 2,6 mia.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen