Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Nu sætter If penge ind til kundernes næste selvrisiko

Node Image Upload bilskade

Forsikringsselskabet If indfører nu en selvrisikoopsparing til kunderne. På baggrund af kundens forsikringer indbetaler If årligt op til 500 kroner på opsparingen. Beløbet kan derefter bruges helt eller delvist til at nedsætte selvrisiko på kommende skader på alle private forsikringer, der anmeldes til If.

Tiltaget skal understøtte den gode oplevelse det er at anvende sin forsikring, forklarer leder af privatkundeområdet i If Skadeforsikring, Klas Svensson:

- Selvrisikoen er indimellem udslagsgivende for, om kunden vælger at bruge sin forsikring og få anmeldt en dækningsberettiget skade. Den bekymring vil vi gerne reducere for vores kunder.

- Vi ønsker, at vores kunder skal mærke forskellen ved at have en god forsikring. Derfor er opsparingen øremærket betaling af en selvrisiko, både som økonomisk hjælp og som en ekstra kundefordel, siger Klas Svensson.

Alt efter hvor mange forsikringer kunderne har, får de indsat 100, 200 eller 500 kr. på opsparingen. Beløbet indsættes, såfremt kunden i optjeningsåret ikke har fået udbetalt erstatning for skade på sin hus-, indbo-  eller bilforsikring.

Kunderne kan via et personligt login se beløbet på selvrisikoopsparingen under if.dk/minesider.

Gode nordiske erfaringer
Opsparingskontoen er et unikt tiltag, som ingen af de øvrige store selskaber på det danske forsikringsmarked har. If er nordens største forsikringsselskab, og i søsterselskaberne i Sverige, Norge og Finland har opsparingskontoen været på markedet i nogle år.

- Opsparingskontoen har på nordisk plan skabt positive resultater og medvirket til øget kundetilfredshed og kundeloyalitet. Det er vores håb og forventning, at selvrisikoopsparingen kan give samme positive resultater i Danmark, siger Klas Svensson.

FAKTA om Selvrisikoopsparing:

  • If sætter årligt penge ind på kundernes selvrisikoopsparinger. Beløbet kan bruges til helt eller delvist at nedsætte selvrisiko på skader på alle private forsikringer hos If.
  • Der indsættes 100, 200, eller 500 kroner årligt, alt efter kundens forsikringer hos If. Der kan stå max 5.000 kroner på selvrisikoopsparing. Saldoen kan ses på if.dk/minesider
  • Der indsættes penge én gang årligt efter hvert skadefrit år på hus-, indbo- eller bilforsikringen.
  • Vælger kunden at skifte fra If Skadeforsikring, opretholdes opsparingen i 2 år. Bliver man kunde igen inden for perioden, kan man igen gøre brug af beløbet.
  • Beløbet på opsparingen er personligt, og kan ikke overdrages til andre og udbetales heller ikke.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen