Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Nem og fleksibel billeje i Københavnsområdet

Topbillede

GreenMobility giver brugerne en bil, lige når der er behov for det
Dårligt vejr, armene fulde af indkøb, en punkteret cykel eller bare for sent ude af døren. Der kan være mange grunde til, at man foretrækker at sætte sig ind i en bil. Men faktum er, at en privatbil i København i gennemsnit holder stille 23 timer i døgnet. Med Bybilerne fra GreenMobility får man en nem og billig måde at komme rundt på, og sparer de udgifter, der følger med en privatbil. Kører man i en af GreenMobilitys Bybiler, betaler man kun 3,50 pr. minut og kan køre lige til døren.
Se hvordan det virker her

Det danske selskab har en bilflåde på 400 elektriske bybiler fordelt omkring i Zonen, som dækker København, Frederiksberg og Gentofte Kommune. Alle ture startes i Zonen, og man kan køre hvorhen man vil, blot skal man være indenfor Zonen igen for at afslutte sin tur. Derudover er der såkaldte Satellitzoner ved f.eks. Danmarks Tekniske Universitet, Kastrup Lufthavn samt ved Hvidovre og Herlev Hospital, hvor man også kan starte og slutte sin tur. Man kan parkere på alle offentlige parkeringspladser, der ikke er tidsbegrænsede uden at bekymre sig om at trække en billet - GreenMobility betaler for parkeringen.

Man har altid nøglen på sig, da den er gemt i smartphone appen: Din Bybil, og den virker til samtlige 400 Bybiler. I appen er der også et kort over Zonen og alle Bybilernes placering og strømniveau.

Nem parkering i byen
Især i indre København kan det være en udfordring at finde parkering. Det er der også tænkt på med GreenMobilitys løsning. ”Når vi tilbyder nem leje af bil, så synes vi også, det skal være nemt at komme af med den igen. Derfor har vi en række Hotspots, som er parkeringspladser reserveret til Bybilerne,” siger Torben Andersen, direktør i GreenMobility. GreenMobility har over 20 Hotspots blandt andet i Magasin, Fields, Gammel Mønt og Dronningens Tværgade, hvor det normalt kan være en udfordring at komme af med sin bil. ”Vores mest populære Hotspot er Kastrup Lufthavn. Her har vores brugere virkelig set en fordel ved Bybilerne, måske især fordi man kan køre lige til døren, og så er prisen væsentlig lavere end med taxa,” beretter Torben Andersen. Skal man eksempelvis til lufthavnen fra Rotunden i Hellerup tager det omkring en halv time og koster ca. 150 kr. (inkl. lufthavnsgebyr på 29 Kr.). Den tur koster over 600 kr. med en taxi.

Ifølge Torben Andersen er en dele-bybil en god løsning i stedet for bil nummer to. ”Er man vant til at have to biler, kan det være svært at forestille sig at skulle undvære den ene. Med Bybilen har man et godt og fleksibelt alternativ, som man kun betaler for, når man rent faktisk bruger det,” siger Torben Andersen. Han fremhæver flere fordele blandt andet, at man kan bruge Bybilen som transport mellem møder i arbejdstiden, eller på ture, hvor man ikke skal have en bil retur igen.
Se parkeringsmulighederne her

Køreklar på 24 timer
Alle GreenMobilitys 400 Bybiler er af mærket Renault Zoe. De er elektriske, har automatgear samt bakkamera og parkeringssensorer. ”Det er utrolig vigtigt, at bilerne er nemme at benytte. ZOEen er en rigtig fin Bybil, som vi oplever, at vores brugere er meget tilfredse med,” fortæller Torben Andersen, der også understreger, at det ikke er tilfældigt, at Bybilerne er elektriske. ”Vi lægger høj vægt på, at vores løsning er bæredygtig, da by-transport for os handler om at komme rundt uden at belaste lokalmiljøet.”

Vil man være bruger, kan man oprette sig gratis via appen som man downloader på sin smartphone. Indenfor 24 timer er man godkendt og køreklar. Man betaler pr. minut, og hvis man har brug for at køre i længere tid, kan bilen lejes i 24 timer for 450 kr. Har man ofte brug for en bil, kan man benytte Fri Bybil, hvor man betaler 1.195 kr. om måneden, og får op til 45 timers kørsel pr. måned. GreenMobility sørger hele tiden for, at Bybilerne er opladet samt rene og pæne. Når man er nået frem til sin destination, parkerer man bilen, låser den igen via appen og den er klar til næste bruger. Så enkelt er det.

Opret dig her

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen