Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Medvind på erhvervsejendomsmarkedet på Syd- og Vestsjælland

Node Image Upload john_sejersen_borrisholt_403_bred_002620x350

Der er medvind på erhvervsejendomsmarkedet i Danmark, hvilket i høj grad smitter af på efterspørgslen. Markedet forandrer sig også løbende, hvilket har fået EDC Erhverv Poul Erik Bech, til at prioritere en strategisk oprustning på Sjælland med en separation af København fra det øvrige marked.

Pr. 1. januar blev John Borrisholt udnævnt som regionsdirektør i EDC Erhverv Poul Erik Bech med ansvar for Region Sjælland, hvor han vil stå klar til at servicere og rådgive de mange investorer, der søger eller skal sælge ejendomme på Syd- & Vestsjælland samt øerne. Borrisholt blev ansat i EDC Erhverv Poul Erik Bech i august 2016, efter at have besiddet diverse stillinger i den finansielle sektor – senest som finans- og formuechef i Nykredit.

”Markedet er i konstant forandring, og vi er som mæglere nødt til at tilpasse og omstille vores forretning. Vi har erfaret at København er et marked i sig selv i det sjællandske, og at det slet ikke er de samme problemstillinger, som vi oplever i hhv. København - som i det øvrige Sjælland. Derfor adskilles disse nu, så vi kan få målrettet vores indsats samt rådgivning til de respektive områder. Det er et vigtigt led i vores strategi, for at kunne servicere og rådgive vores kunder bedst muligt,” forklarer John Borrisholt.

Positive efterspørgselstakter på Sjælland
Efterspørgslen er som bekendt i fuldt firspring på det københavnske marked, men i det øvrige Sjælland ses også særdeles positive takter. I følge EDC Erhvervs Køber-/Lejerkartotek søger 592 investorer pt. ejendomme i Region Sjælland, og man har desuden i løbet af bare de seneste måneder oplevet en enorm tilgang af salgsemner.

”Vi vil inden 2020 være én af de to største aktører på det sjællandske marked. Det bliver vi, med hjælp af det stærkeste team til rådgivning indenfor alle segmenter af ejendomsmægleropgaver - og ikke mindst fordi vi har en stor organisation i ryggen med mange centre samt vores stærke, lokale kendskab og repræsentation. Vi vil kunne tilbyde kunderne det bedste – og mere til, og her bliver kompetent og professionel rådgivning afgørende - og derfor åbner vi fx også snart et nyt center i Slagelse,” udtaler John Borrisholt, regionsdirektør i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Lokalt kendskab skal omsætte mursten
Administrerende direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech, Robert Neble Larsen, beskriver forstærkningen som en naturlig del af virksomhedens vækststrategi. Her er det således en grundværdi at kombinere den landsdækkende repræsentation med et stærkt lokalt kendskab. Virksomheden har et landsdækkende netværk med 17 erhvervscentre der, kombineret med centralt placerede støttefunktioner, giver mulighed for at tilbyde kunderne både lokal indsigt og et landsdækkende netværk:

"Vi ser positive tendenser på markedet. Vi vækster stødt, og antallet af indkomne opgaver er stærkt stigende. Det er derfor også vigtigt, at alle vores afdelinger, og medarbejdere, er klar til at rådgive samt løse forskellige opgaver for vores kunder – der hvor de er. Derfor er den lokale tilstedeværelse og menneskelige forstærkning ligeledes enormt vigtig. Med Johns finansielle baggrund og indsigt, får vores sjællandske kunder en stærk, rådgivende partner fremover – som kender markedet og de lokale muligheder og udfordringer,” forklarer adm. direktør, Robert Neble Larsen.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen