Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Lønforsikring hos Dahlberg Agentur

Node Image Upload node-image-upload-rettet_loensikring

For mange mennesker kommer det som en overraskelse, når man bliver arbejdsløs. Det er sjældent noget, som man har forudset. Og det er helt klart et chok for ens privatøkonomi, når man går fra at få en fast indkomst til at få dagpenge. Især hvis du betaler månedlige ydelser på et hus samt måske stadig betaler af på en eller flere biler i familien kan det være en god idé at sikre dig og din families fremtid med en lønforsikring. En lønsikring gør at dig og din familie bedre kan klare jer økonomisk i den periode, hvor du går arbejdsløs indtil du finder et nyt job.

Her kan du læse mere om lønforsikring hos Dahlberg Agentur, hvis du overvejer om det kunne være en mulighed for dig.

Hvem kan få nytte af Dahlbergs lønsikring?
For at tegne en lønforsikring hos Dahlberg skal du opfylde nogle simple krav. Man skal være mindst 18 år og under 65 år. Derudover skal du være bosat i Danmark. Du kan også blive dækket af lønsikringen, hvis du arbejder i udlandet. Din arbejdsgiver skal dog være i Danmark. Betingelserne til dig som lønmodtager er at du mindst har modtaget løn for 16 timer ugentligt i mindst 6 måneder. Det kan fint være hos flere arbejdsgivere. Hvis du har været arbejdsløs behøver det ikke betyde at du ikke kan dækkes af Dahlberg Agenturs lønsikring. Hvis perioden er kortere end 14 dage har det ingen betydning for kravet om de 6 måneders ansættelse med mindst 16 timer ugentligt. Mange kan derfor drage nytte af lønsikringen. Denne lønforsikring dækker altså også dig, der har haft skiftende ansættelser samt korte perioder i arbejdsløshed.

Hvis du opfylder forsikringens betingelser, træder forsikringen i kraft ligeså snart du tilmelder dig. Alternativt kan du bestemme at lønsikringen gælder fra et bestemt tidspunkt. På den måde er det meget fleksibelt.

Hvilke fordele er der ved Dahlbergs lønforsikring?
Hvis du har en lønforsikring hos Dahlberg Agentur er du sikret, hvis du bliver opsagt af din arbejdsgiver, i tilfælde af virksomhedens konkurs eller i tilfælde af at du ikke er arbejdsdygtig længere. Det kan eksempelvis være pga. en ulykke eller fordi du bliver syg.

En af fordelene ved Dahlbergs lønforsikring er at du får udbetalt en dækning pr. måned, som du selv har valgt. Udbetalingsperioden er på max. 12 måneder pr. periode, hvor du er arbejdsløs. Det giver dig god tid til at finde et nyt job. I mellemtiden behøver hverken du eller din familie at ændre livsstil. Dette er naturligvis afhængigt af, hvilken dækningsgrad du vælger, når du tilmelder dig. Lønsikring er med til at sikre den levestandard, som du er vant til.

Du slipper endda for at skulle huske at forny lønsikringen, da Dahlberg Agentur automatisk fornyer din forsikring hvert år. Ellers gælder din forsikring i en 3-årig periode. På den måde undgår du at bekymre dig. Du kan blot fokusere på at have et godt arbejdsliv med ro i maven, da du ved at du er sikret, hvis du skulle blive ufrivillig arbejdsløs. Vælg en lønsikring hos Dahlberg Agentur, hvis du vil sikre økonomien for dig og din familie.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen