Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Landsdækkende advokathjælp

Node Image Upload advokatfirma

Advokatvirksomhederne i det danske land er mange, og det kan derfor være svært at skulle finde og vælge den helt rette hjælp fra den helt rigtige advokat.

Hvordan vælger man sin kommende advokat?
Har du af den ene eller den anden årsag brug for assistance fra et advokatfirma til enten at vurdere din sag eller til at komme videre i retssystemet, så kan udvælgelsesprocessen virke hård.

Spørgsmålene kan være mange, når man står overfor at skulle finde sig en advokat, og opgaven kan synes uoverkommelig. Hvad koster en advokat? Hvad er mine rettigheder? Og ikke mindst: Hvilken advokat skal jeg vælge? Følelsen af ikke at kunne se skoven for bare træer i denne situation, er ikke helt ualmindelig.

I dag eksisterer der omkring 1.800 advokatvirksomheder rundt om i det danske land. I 2014 anslog man antallet af ansatte i advokatbranchen til at være ca. 11.700 mennesker. I forhold til hvad der tidligere er set, er dette en stigning i antallet af ansatte inden for advokatbranchen. Det ser ud til, at advokatbranchen er en branche i fortsat vækst.

Jensen Advokatfirma
Mangler du hjælp fra en dygtig og loyal advokat, så kan Jensen Advokatfirma være det helt oplagte valg for dig. Hos Jensen Advokatfirma får du ærlig og professionel rådgivning.

Jensen Advokatfirma er et pålideligt advokatfirma, der har ti forskellige afdelinger rundt om i det danske land. Seks af disse afdelinger er placeret i Jylland og har plads i henholdsvis Vejle, Herning, Aarhus, Horsens, Silkeborg og Kolding. På Fyn finder du advokatfirmaets kontor placeret i Odense, og på Sjælland har de tre kontorer fået plads i henholdsvis Taastrup, Birkerød og Slagelse.

Specialiserede advokater viser dig vejen
Måske står du og skal sælge eller købe en bolig, og mangler derfor en god boligadvokat. En dygtig boligadvokat finder du hos Jensen Advokatfirma, som har specialiserede advokater inden for dette område. Som bekendt svinger boligmarkedet, men din boligadvokat fra Jensen Advokatfirma er der hver gang og står altid parat med den helt rette rådgivning til dig.

Jensen Advokatfirma gør sig ikke kun i specialister indenfor boligområdet. Advokatfirmaet tager sig derudover også af diverse personlige og erhvervsmæssige konflikter, men har også ansat specialister inden for flere andre områder. Har du været ude for en ulykke og har fået en personskade, skal du have fat i en erstatningsadvokat, der har erfaring inden for dette område, og som kan rådgive dig herom. Specialiserede erstatningsadvokater finder du også hos Jensen Advokatfirma.

Sidst men ikke mindst har Jensen Advokatfirma specialiserede familieadvokater. Står du midt i en skilsmisse, eller har du brug for hjælp i forbindelse med udarbejdelsen af et testamente, så er hjælpen nær. Hos Jensen Advokatfirma behandles familiesager med ekspertise og ikke mindst med forståelse og indsigt.

Bemærkelsesværdige fordele
Der er mange fordele ved at vælge Jensen Advokatfirma, når du er på jagt efter din kommende advokat. Først og fremmest er dit første møde, hvor din sag vil blive vurderet af specialiserede advokater, ganske gratis.

Derudover arbejder advokatfirmaet med yderst rimelige priser, som ligger 20-30 % under de almindelige advokatpriser. Advokatfirmaet har desuden fuld advokatansvarsforsikring og lover en hurtig og effektiv sagsbehandling samt professionel rådgivning.

Sidst men ikke mindst har Jensen Advokatfirma mulighed for at vise dig og din sag vej igennem hele systemet, idet advokatfirmaet har møderet for både byret, landsret og højesteret.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen