Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Kendt finansmand indtræder som regionsdirektør i EDC Erhverv Poul Erik Bech

Node Image Upload jens-balle-foredrag-finans-foredragsholder

Der er luft under vingerne på ejendomsmarkedet i Syddanmark, og EDC Erhverv Poul Erik Bech får nu en ny, kompetent mand i spidsen. Som et led i virksomhedens fokus på vækst og lokal tilstedeværelse, er Jens Balle blevet ansat som regionsdirektør i Syddanmark og erhvervsmægler i Kolding hos EDC Erhverv Poul Erik Bech. Jens Balle tiltrådte den 1. januar.

Finansmanden vender hjem
Jens Balle kommer fra en karriere i finansverdenen, hvor han blandt andet var administrerende direktør i Handelsbankens investeringsforening, Handelsinvest. Jens er kendt for at deltage i debatten omkring investeringer og har blandt andet blogget på Jyllands-Postens erhvervssite, finans.dk.

”Min karriere i finansverdenen førte mig længere og længere væk fra kunderne. Jeg har savnet kontakten med kunderne og at være tæt på mit marked, og derfor glæder jeg mig til at kunne kombinere min finansielle viden med stærk rådgivning til de sydjyske ejendomsaktører. Jeg har nydt mine jobs, men har også haft et ønske om at nå at prøve en karriere mere – vi skal jo være længe på arbejdsmarkedet. Da muligheden bød sig i EDC Erhverv Poul Erik Bech faldt brikkerne således på plads. Her kan jeg kombinere min ekspertise med ønsket om at komme nærmere på kunderne”, forklarer Jens Balle.

Fuld gang i markedet
Den nye regionsdirektør ser frem til at kombinere sin mangeårige erfaring og sit gode netværk med muligheden for at kunne trække på de mange kompetencer samt geografiske lokalkendskab hos landets største og mest specialiserede erhvervsmæglervirksomhed.

”Jeg glæder mig til at stå i spidsen for teamet i Syddanmark, og ikke mindst kæmpe for at EDC Erhverv Poul Erik Bech forbliver Danmarks bedste erhvervsmægler. Jeg bor selv i Kolding og har boet her i 12 år. Jeg kender området som min egen bukselomme, og mit mål er også, at vi i det lokale kan styrke positionen som nr. 1 på erhvervsmarkedet”, udtaler Jens Balle.

Lokalt kendskab skal omsætte mursten
Administrerende direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech, Robert Neble Larsen, beskriver forstærkningen som en naturlig del af virksomhedens vækststrategi. Her er det således en grundværdi at kombinere den landsdækkende repræsentation med et stærkt, lokalt kendskab. Virksomheden har et landsdækkende netværk med 17 erhvervscentre der, kombineret med centralt placerede støttefunktioner, giver mulighed for at tilbyde kunderne både lokal indsigt og et landsdækkende netværk:

”Det er for os vigtigt at være tæt på vores kunder, så vi kan rådgive dem om det lokale marked. Samtidigt betyder vores landsdækkende netværk, at vi kan rådgive – og afsætte ejendomme, både lokalt, nationalt og endda internationalt,” siger Robert Neble Larsen og understreger:

”Vi er naturligvis stærkt til stede i storbyerne, men samtidigt er en af vores virkelige styrker det indgående lokalkendskab og evnen til at kombinere de to perspektiver. Ansættelsen af ”koldingdrengen” Jens som regionsdirektør og daglig leder i Syddanmark - med hans baggrund og erfaring - er et væsentligt skridt mod det”, fortæller Robert Neble Larsen.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen