Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Hvorfor du bør være medlem af en a-kasse

Node Image Upload shutterstock_249011923

Hvad mange danskere ikke er klar over er, at en a-kasse spiller en væsentlig rolle for arbejdsmarkedet, da et særligt karaktertræk ved den danske arbejdsmarkedsmodel er flexicurity. Det har den betydning, at arbejdsgivere let kan afskedige medarbejdere, og dette kan kun lade sig gøre, i og med at de har en vis sikkerhed i at kunne opretholde deres indkomst, såfremt de bliver opsagt. Med et medlemskab af en a-kasse, bliver du grebet og reddet af dagpengesystemet rent økonomisk. A-kassen er derfor fuldstændig afgørende for denne fleksibilitet, som kendetegner vores arbejdsmarked, og såfremt man undergraver a-kasserne, skærer man flexicurity-modellen væk, og netop derfor er de særligt vigtige – både for hele organiseringen af vores arbejdsmarked men også blot for dig som lønmodtager.

Professionel rådgivning samt økonomisk sikkerhed
En a-kasse er særlig vigtig at være medlem af, hvis du en dag skulle være så uheldig at miste dit arbejde. I dette tilfælde vil en a-kasse nemlig kunne gå ind og sikre dig økonomisk, men herudover vil den med sit indgående kendskab til sine medlemmers fag og brancher også kunne hjælpe dig til at finde et nyt og spændende job. Så skulle det ske, at du en dag går hen og bliver ledig, vil din a-kasse være din rådgiver og vise dig vej gennem de mange blanketter og forskellige regler, sørge for at du er sikret økonomisk i form af dagpenge og endelig være din direkte vej til et nyt arbejde. Med et medlemskab af en a-kasse som ledig får du hjælp til at finde frem til netop dine kompetencer og karriereønsker, så du kan komme godt videre – selv når alt ser allermest håbløst ud.

Et medlemskab er ikke kun relevant for dig, der er ledig
Et medlemskab af en a-kasse er ikke blot relevant for ledige og jobsøgende, men også for dig, som er i job, da der her stadig er masser af fordele at drage af din a-kasse. Du kan eksempelvis få hjælp til at bane nye veje for dig i dit arbejdsliv, så du kan finde den rigtige retning for dig – dette foregår bl.a. gennem inspirerende møder om attraktiv lønsikring, personlig rådgivning samt møder om LinkedIn. En a-kasse har et indgående kendskab til alle sine medlemmers brancher og fag, og vil derfor kunne se muligheder, som du måske slet ikke selv er faldet over. Herudover bliver du som medlem også en del af et større fællesskab på over flere tusinde medlemmer og rigtig mange faglige organisationer.

En a-kasse er ligeledes interessant for dig, der er selvstændig erhvervsdrivende, da du dermed får en a-kasse, der har en hel afdeling, der er særlig for medlemmer med egen virksomhed, og dette giver dig mulighed for at styrke dit netværk samt hente gode ideer på inspirations- og netværksmøder. Som medlem får du naturligvis også en økonomisk sikkerhed, og du får endelig mulighed for at tegne en attraktiv lønsikring, såfremt du ønsker at være sikret udover blot dagpengene. Lyder dette som noget for dig, så klik her og læs mere om en spændende a-kasse.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen