Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Hjerneforskningen dokumenterer hvorfor vores lederudviklingsforløb har så stor en effekt

Topbillede

Når vi lærer noget nyt, så lagres den nye viden i hjernen sammen med det fysiske rum, vi var i, da vi lærte det. Jo tættere du er på det sted, hvor du skal agere som en god leder, jo større effekt får du af din lederuddannelse, når den gennemføres på din arbejdsplads.

Ingen topatleter eller musikere bliver dygtigere af at høre på, hvordan de skal gøre. Det er, når de træner lige der, hvor de skal præstere, og samtidig har en sparringspartner, der mestrer balancen mellem at støtte og udfordre, at de opnår unikke resultater. Det samme gælder for udvikling af gode ledere.

Vi kan få det ene kursus efter det andet, men lige så snart vi er tilbage på arbejdspladsen, så har vi glemt det meste og resten kan være yderst vanskeligt at omsætte til nye holdninger og adfærd.

LMI Danmark har de læringsmetoder, der udvikler mennesker på jobbet, lige der hvor udfordringerne er og hvor ny viden og indsigter bliver til øjebliklig handling og nye resultater. Du får en personlig sparringspartner fra start til slut, som vil udfordre og støtte dig på en og samme tid. Og når du straks anvender, det du har lært, så stiger din motivation og lyst til at lære endnu mere.

De hjerneforbindelser du ofte bruger bliver stærkere og stærkere og skaber din ledelsesstil. Heldigvis er vores hjerne levende med en masse nerveforbindelser og kemiske processer, så vi konstant kan udvikle os. Og det allerbedste er, at vi selv har magten til at træne og udvikle os til den bedste udgave af os selv.

Med et LMI udviklingsforløb træner du de relevante nerveforbindelser, som du skal aktivere for at være en god og handlekraftig leder. Kort sagt - så udvikler de bedste nerveforbindelser og styrker den værdi, du som leder skaber.

Vi er stolte over, at vi i LMI gennem mere end 52 år har hjulpet ledere og organisationer til at skabe endnu bedre resultater med vores 5 udviklingsforløb:
Effektiv Ledelse™
Effektiv Personlig Produktivitet™
Effective Personal Leadership®
Effective Motivational Leadership™
Effective Strategic Leadership™

Ring for at høre mere på tlf. nr.: 4040 3022

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen