Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

GSV har afholdt liftkursus

Node Image Upload Liftkursus-2

GSV har holdt kursus for byggeledere fra MT Højgaard, der arbejder på stationerne på Cityringen. De er afhængige af lifte.

Traditionelt er det håndværkere og ikke byggeledere, der benytter lifte på byggepladserne, men på Cityringens stationer er byggelederne afhængige af lifte, for at komme rundt på de underjordiske arbejdspladser.

Derfor havde MT Højgaards projektleder for arbejdsmiljø, kvalitet og miljø på Cityringen i København, Katrine Seierøe Mortensen bedt G.S.V. Materieludlejning A/S om at arrangere et kursus i sikker betjening af lifte.

- Vi har to gange om året ekstra fokus på arbejdsmiljø, og dette kursus var en del af den ene sikkerhedsuge. Det er vigtigt, at byggelederne bliver klædt bedre på. De er ikke så vant til at benytte lifte, men det skal de på dette projekt, siger Katrine Seierøe Mortensen.

- Vi havde et rigtig fint forløb. Vi blev introduceret til de generelle forhold omkring lifte, og så var vi en del omkring det med sikkerhedsnedsænkning. Altså nedsænkning i forbindelse med driftsstop af den ene eller anden årsag. Vi kunne konstatere, at det er vigtigt at vide, hvilken type lift man benytter, og at man sætter sig ind i nedsænkningsmekanismen, da det er ret forskelligt fra lift til lift. Desuden er det vigtigt, at man får en ordentlig instruktion i dette, inden man er oppe i liften og ikke kan komme ned, siger hun.

- Jeg synes, det var et rigtigt godt kursus, og jeg kan godt se det som en form, vi vil gentage på andre områder, siger hun.

Salgskonsulent Henrik Dyrby Jensen, GSV, er glad for at være med til at øge kundernes indsigt i brug og sikkerhed af lifte.

- Arbejdsmiljø har vi meget højt på vores dagsorden hos GSV og derfor var det naturligt for os at arrangere et kursus, da det blev efterspurgt. Vi fik muligheden for at give 8-10 personer instruktioner på én gang, siger Henrik Dyrby Jensen.

- Der er ingen specifikke krav til kørsel med lift, men der er ganske væsentlige sikkerhedsfaktorer, som man skal tage hensyn til. Det gælder eksempelvis nedsænkning og det gælder opsætning af rækværk på saxlifte, siger Henrik Dyrby Jensen.

Yderligere oplysninger:
Adm. direktør Dan Protin | Mobil: +45 2423 2762|E-mail: dan@gsv.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen