Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

GSV fornyer og udvider sin serviceorganisation

Node Image Upload gsv_nye_servicebiler_3

GSV vil hjælpe kunderne med at forbedre Danmark og sikre at kunderne får den bedste service samt en driftssikkerhed der er helt i top. Derfor har GSV købt 24 nye servicebiler, der som rullende værksteder kommer ud til kunderne og løser problemerne hurtigt og på stedet

24 nye Mercedes varevogne til fordeling mellem Vest- og Østdanmark er lukket ud på landevejene sammen med lige så mange veluddannede servicemontører, der kan sikre højeste driftssikkerhed på GSV Materieludlejnings materiel.

- De 24 biler er relativt ens udstyrede, men indretningen er lidt forskellig, så vi kan imødekomme ønskerne hos den enkelte montør. Der er reelt tale om et rullende værksted, så montørerne kan stort set klare alle typer opgaver fra bilerne, siger flådechef Lasse Hylle, GSV, der fortæller, at det dels er fornyelse og dels supplement til de hidtidige servicebiler i GSV.

- Vi har købt Mercedes servicebiler med automatgear og komfortpakker, fordi vi mener, at biler af høj kvalitet er med til at gøre det attraktivt at være servicemontør hos GSV, og vi vil gerne tiltrække de bedste i branchen, for at sikre vores kunder får den bedste service. Bilerne kører fra 40 til 60.000 km om året, og det tæller også med, at vi naturligvis har de bedste servicebiler, ligesom vi har det bedste inden for udlejningsgrej, siger Lasse Hylle.

GSV’s montører kommer ud til kunderne, når der skal foretages de årlige lovpligtige eftersyn, eller når der undtagelsesvis er funktionssvigt på maskiner.

- Når man lejer maskiner, forventer man naturligvis, at de virker, og alt er jo også klargjort før levering, men når uheldet er ude, så er det vigtigt, at vi har en serviceorganisation, der fungerer optimalt, siger regionsdirektør Henrich Rasmussen.

- Vi har en ordning, hvor kunderne kan tegne en særlig serviceordning 24/7, når de har vores grej på særligt sårbare projekter. Det kan eksempelvis være jernbaneopgaver, som der kun er et afmålt antal timer til at løse, eller det kan være vej- eller broprojekter, som skal klares i de timer, hvor trafiktætheden er mindst.

- GSV er DRA-certificeret af Dansk Byggeris Materielsektion. Det betyder, at vi er   underlagt særlige krav, og at vi kan blive kontrolleret uden varsel af Force Technology. Vi foretager naturligvis de lovpligtige eftersyn på løftemateriel, og det er i nogle tilfælde nødt til at ske ude hos kunderne, hvis grejet er langtidsudlejet.

- Vi er en del af bygge- og anlægsbranchen, og der er det altid vigtigt at undgå nedbrud og stilstand. De forskellige arbejdsgange afhænger typisk af hinanden, og der vil være mandskab og andet materiel, der står stille, hvis der er nedbrud på vores materiel, siger Henrich Rasmussen.

De nye servicebiler er typisk udstyret til både at tage sig af opgaver på maskiner, lifte, arbejdsplatforme og pavilloner, og de nye biler er allerede på landevejen.

Yderligere oplysninger:
Regionsdirektør Henrich Rasmussen
Mobil: +45 3073 3921
E-mail: hes@gsv.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen