Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Gør livet lettere med skum

Node Image Upload arbi-business

Skum kan bruges i mange sammenhænge, og ikke alle egenskaber har med skumfester at gøre. Vi kender alle den klassiske skummadras, og skumsvampen til badet, men hvor mange andre skumprodukter kender du egentlig? Arbi Skum er fuldt opsatte på at få os til at bruge skum til meget mere, end vi gør i forvejen. Derfor inviterer de dig til at komme med ideer til, hvordan skummet kan bruges.

Der findes mange typer skum, som alle har en række specifikke egenskaber, men hvordan finder man ud af, hvad en stykke skum kan bruges til? Der findes utallige måder at bruge et stykke skum, hvis man bare har lidt fantasi. Det mener Arbi Skum i hvert fald, eftersom de laver skum til alle tænkelige formål. Det er nemlig langt fra kun badesvampe og skummadrasser, som bliver produceret i skum. Alt lige fra isolering og akustikplader til fyld i flight cases og beskyttelse af ting, som skal transporteres, bliver lavet i skummaterialer. Derfor er der god grund til følge med i udviklingen af skum.

Vi skummer fløden
I mere end et halvt århundrede har Arbi Skum udviklet og produceret skum til både ind og udland. Specielt ved lige præcis dette firma er, at de er samarbejdsvillige, hvis du har en ide til, hvordan man kan udnytte skummet på en ny måde. De har siden 1953 været landets førende producent af PUR-skum, og har siden da udeviklet beslægtede materialer. Grunden til, at vi har så mange forskellige skumprodukter er, at der de sidste mange år er blevet eksperimenteret og leget med materialerne. Vi skummer så at sige fløden af de mange timer der er blevet lagt i udviklingen af materialerne og produkterne. Dog er det vigtigt at sige, at materialerne stadig er i udvikling, hvilket betyder, at man kan få indflydelse på udfaldet, hvis man har en ide til anvendelse af skummet.

Alsidigt og holdbart materiale
Pur-skum har utroligt gode isolerende, afskærmende og akustiske egenskaber, hvilket er grunden til at det blandt andet bliver brugt i musikstudier og på radiostationer. Det kan absorbere lydbølgerne så de ikke bliver reflekteret på væggen. På den måde kan man opnå et rum, hvor lydene ikke kommer mere end fra et sted fra. Det er meget forvirrende for øret, når man mister den rummelighed, som reflekterende lys giver. Dog er det nødvendigt, hvis man vil have en helt ren lydoptagelse. Udover akustik, kan skummet bruges til at beskytte ting, som skal fragtes rundt. For eksempel er det ideelt til at pakke skrøbelige genstande ind i, eftersom det ikke alene absorberer lyd, men også rystelser. Du kender det sikkert fra, når du slår ind i en skummadras, som afbøder stødet med stor effektivitet. Endnu en fascinerende egenskab ved skummet er, at nogle bestemte typer kan lede strøm. Disse typer bruges til at transportere meget følsomme elektroniske komponenter.

Lige så smart skummet er, lige så udsat kan det være. For eksempel kan det på sigt blive skadet af sollys og andre UV-kilder. Derfor er det en god ide at dække skummet med stof, så det ikke bliver eksponeret for lys, hvis skummet ikke bare skal passes ind i en kasse eller lign. Dog er skummet utroligt holdbart, når det gælder vind og vejr. Den kan nemlig modstå både høje temperaturer, frost og vand, hvilket gør materialet endnu mere alsidigt.

Endnu en fascinerende egenskab ved skummet er, at nogle bestemte typer kan lede strøm. Disse typer bruges til at transportere meget følsomme elektronikkomponenter.

Du kan læse mere om skummets mange forskellige egenskaber, udformninger og formål, på Arbi Skums hjemmeside.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen