Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Gør dig attraktiv for arbejdsmarkedet med danske onlinekurser

Node Image Upload online_kursus

Det er i dag vigtigere end nogensinde før at holde sine kvalifikationer og dermed CV opdateret og relevant for arbejdsmarkedet. Teknologisk set er verden i en rivende udvikling, og der kommer hele tiden nye programmer, teknologier og medier, som man skal forholde sig til og eventuelt mestre.

Vil du have job i dagens Danmark, kan du derfor ikke hvile på laurbærrene og forvente, at den uddannelse du tog for 5 år siden stadig er relevant for arbejdsmarkedet i dag. Du bør i stedet løbende forny dit CV med ny viden og erfaring med diverse programmer og teknologier.

En god måde at holde sig opdateret er ved at tage på kurser, seminarer og workshops, det skriver blandt andet find-a-kasse-priser.dk. De traditionelle kurser med fremmøde 2-3 dage er dog desværre en ret dyr fornøjelse, og det er de færreste private, der har råd til at betale 3-6.000 kroner (ex moms) for et par dages kursus.

Den teknologiske udvikling har heldigvis også være med os på kursus-fronten, og der findes således masser af online alternativer til både de traditionelle kurser og seminarer. Lad os kigge på er par danske eksempler på online kurser, der kan gøre dig og dit CV mere attraktivt for arbejdsmarkedet.

Excel – Et standardprogram i næsten alle virksomheder

Der findes nærmest ikke den virksomhed i dag, som ikke i et eller andet omfang bruger Excel. Kigger du jobannoncerne for kontorjob igennem, vil du også opleve, at ”erfaring med Excel” eller ”kendskab til Excel” ofte er nævnt som en vigtig kvalifikation for at komme i betragtning til et job.

Excel er et program de fleste kender og har prøvet før, men det er de færreste, der ved hvordan man får det fulde udbytte af programmet og dets mange funktioner.

Excel er derfor en oplagt mulighed at dygtiggøre sig i, da det er yderst relevant for dit CV og noget som ikke alle er gode til.

På nettet finder du blandt andet dette kursus om Excel, hvor du kan lære Excel igennem en lang række videolektioner. Kurset indeholder desuden en e-bog, som du kan bruge som opslagsværk, når du engang skal ud og anvende dine nyerhvervede Excel-færdigheder i en jobsituation.

Online markedsføring og SEO – Bliv bedre til online

Flere og flere processer digitaliseres, og der findes efterhånden ikke en virksomhed med respekt for sig selv, som ikke har en hjemmeside eller webshop.

Arbejder du med marketing i en eller anden form, er det derfor vigtigt at holde sig opdateret på, hvordan en virksomhed markedsfører sig på de online medier, altså i søgemaskinerne (SEO) og på de sociale medier.

Der findes en del danske udbydere af online kurser inden for online markedsføring og SEO. Her kan blandt andet nævnes NemProgrammering.dk og bigum.co. Prøv at kigge forbi deres sider, og se om der ikke er et kursus, der kunne være relevant for dig og dit CV.

Webinarer – et online alternativ til seminarer

Webinarer er også en rigtig god kilde til nemt og ofte gratis at blive klogere på nye tendenser og teknologier. Mange virksomheder og kursusudbydere afholder løbende gratis webinarer om forskellige emner inden for deres branche, og det er bare at tilmelde sig og sidde klar foran skærmen for at være med.

Webinarer foregår nemlig på den måde, at du logger ind i et ”online rum”, hvor alle de andre deltagere også sidder klar. Når alle deltagere er logget ind, starter webinaret, hvilket typisk er en live video med en underviser, der fortæller om og underviser i et specifikt emne.

Den bedste måde at finde relevante webinarer er ved at Google efter det. Prøv at skrive ”webinar” + den teknologi eller branche du arbejder indenfor – du finder helt sikkert et eller andet relevant.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen