Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Glade kunder og socialt ansvar er vejen til succes

Node Image Upload industribejdsning_nord

For firmaet Industribejdsning Nord i Aalborg, som beskæftiger sig med bejdsning, har firmaet taget en lang række initiativer til at få skabt fremgang i firmaet. Det omhandler tæt dialog med kunderne og ikke mindst at gøre noget godt for medarbejderne – også de der kommer uden for de danske landegrænser.

Hos Industribejdsning Nord i Aalborg er man udmærket klar over, at de er det sidste led i processen, når kunderne kommer til dem. Derfor har virksomheden med mange års erfaring lært at være omstillingsparate og fleksible, når de skal overfladebehandle rustfrit stål, som er finishen på ”værket”.

Søren Rønnov Nielsen, direktør og indehaver hos Industribejdsning Nord, beskriver sit forhold til kunderne således:

”Til jul får jeg julegaver af mine kunder. Det gør jeg, fordi de er glade for at handle med os.”

Direktøren siger endvidere, at virksomhedens medarbejdere er seriøse, og de overholder det, de lover. Han er overbevist om, at det har haft stor skyld i den store fremgang. Firmaet sørger for at have en tæt dialog med kunderne i hele processen, så de ved, hvornår de skal stå klar med sidste step i produktionen.

Industribejdsning Nord har netop udvidet produktionen med dobbelt kapacitet og i den forbindelse ansat to nye mand i år. De arbejder i to hold på skift for at imødekomme de øgede krav til levering.

Bejdsning med fokus på miljø
Industribejdsning Nord bejdser for at fjerne anløbninger på overflader. De såkaldte anløbninger vil typisk stamme fra svejsning, klip, bukning eller jernafsmeltning. Ved at bejdse, kan man fjerne det ”grimme” lag, således at det rustfrie stål vil få en ensartet og ren overflade.

Firmaet går op i vigtige værdier såsom miljø. Bejdsning er ikke så sundt for miljøet. Det har Industribejdsning Nord taget handling på. Derfor har de indgået et samarbejdet med kommunale miljømyndigheder og Arbejdstilsynet for at forbedre arbejdsprocesserne. De gør det også for medarbejdernes helbred.

Medarbejderne er i den forbindelse også tilknyttet sundhedsordninger, hvor de blandt andet kan komme gratis til fysioterapeut. Det er også med til at få folkene hurtigt tilbage igen.

Vi har et socialt ansvar
Søren Rønnov Nielsen lægger særligt vægt på sin holdning om, at danske firmaer har et socialt ansvar. Dette har direktøren taget dybt alvorligt. Han har både en fleksjobber og to med anden etnisk baggrund ansat.

”Når folk udefra kommer til Danmark, så er der ting, der er svære at håndtere. Jeg sagde derfor til en af mine medarbejdere, at hvis han havde nogle former for problemer, så skulle han sige til,” udtaler direktøren.

Søren Rønnov Nielsen har herefter hjulpet sin medarbejder med at kigge ind i økonomi og lignende, som medarbejderen har været dybt taknemlig for.

”Vi hjælper hinanden. Det går begge veje. Og jeg får en medarbejder, som er loyal over for mig,” siger indehaveren fra Industribejdsning Nord.

Industribejdsning Nord har blandt andet medarbejdere fra Somalia og Kongo, og det har kun været positivt, ifølge Søren Rønnov Nielsen.
Industribejdsnings vej til succes er derfor både at tale med kunderne om deres ønsker, men i den grad også at tage et socialt ansvar og gøre noget godt for medarbejderne, så der bliver en stærk tillid i mellem dem, som skaber en robust virksomhed.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen