Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Fremgang for OKNygaard

Node Image Upload fremgang-for-oknygaard

Kun fire år efter fusionen har OKNygaard realiseret målene i virksomhedens første strategiplan. Omsætningen i 2016 blev på 400 mio. kr., og årets resultat før skat udgjorde 8,6 mio. kr.

Regnskabsåret 2016 er således forløbet tilfredsstillende og den øgede aktivitet og indtjeningsevne er resultatet af de delmål, der er opnået organisatorisk, systemmæssigt og gennem en målrettet procesoptimering. Samtidig er selskabets positionering på markedet som landsdækkende anlægsgartnervirksomhed blevet anerkendt af markedet bl.a. gennem indgåelse af total landsdækkende drift- og servicekontrakter samt et løft fra fag- til hovedentrepriser på anlægsområdet.

Ordresituationen er gunstig, og ordrebeholdningen rækker videre ind i 2018 og 2019. Ledelsen forventer derfor en fortsat kontrolleret lønsom vækst samt øget indtjening. I 2017 forventer virksomheden en omsætning på 420 mio. kr. og et resultat på 10-12 mio. kr.

Der investeres målrettet i ledelses- og medarbejderressourcer gennem intern uddannelse samt i udbygning af virksomhedens relationer til kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Målet om at være anerkendt og en af landets førende anlægsgartnervirksomheder er nået, hvilket stiller selskabet i en yderligere stærk konkurrencemæssig situation på markedet i fremtiden som en af de ganske få landsdækkende virksomheder inden for området anlæg og drift, pleje og vedligehold af udearealer.

OKNygaard A/S er i dag den eneste anlægsgartnervirksomhed med lokalkontorer i alle regioner. Kunderne betjenes af selskabets afdelinger i Aalborg, Randers, Århus, Horsens, Vejle, Kolding, Odense, Borup, Solrød og Farum samt af en landsdækkende storkundeafdeling.

Vækstambitionerne fastholdes, og der forventes en årlig vækstrate på 10%. Målet er, at virksomhedens omsætning skal ligge omkring 700 mio. kr. inden for en 5-årsperiode. Bundlinjen skal hæves og resultatgraden øges til ca. 5%.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen