Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Forny skolelysten med 9. klasse på Midtjysk

Node Image Upload midtjyskefterskole

Mange elever oplever, at de er blevet trætte af skolen og dermed kommer til at kede sig i folkeskolen. Det betyder desværre for nogle, at de oplever mistrivsel og milde stress symptomer. Det vil Midtjysk Efterskole lave om på ved at give eleverne en anderledes hverdag.

En ny undersøgelse viser, at mange elever i 7.-8. Klasse i folkeskolerne keder sig, og det betyder i nogle tilfælde at eleverne oplever en mistrivsel og kan udvikle en mild stress. Det ønsker Midtjysk Efterskole at lave om på. Her lyder det fra både forstanderen og viceforstander, at der er intet at frygte.

Mange forældre hører ofte deres børn beklage sig og fortælle om negative oplevelser i forbindelse med deres skolegang. Det kan derfor være gavnligt for mange elever at komme ud af de vante rammer og opleve noget nyt. Det er her Midtjysk Efterskole kommer ind i billedet. På Midtjysk Efterskole mener de, at modenhed og faglighed oftest følges ad, og det kan de tilbyde eleverne med et ophold i 9. Klasse på en efterskole. Et efterskoleophold er en unik mulighed for en frisk start på både det sociale og på det faglige, som de måske har problemer med på en folkeskole.

- Hvis du hører, at dit barn i 7. eller 8. klasse fortæller den samme negative historie om sin skole, er det tegn på, at han eller hun trænger til forandring. Og den forandring kan meget vel være 9. klasse på efterskole. Det at arbejde med sine sociale kompetencer højner det faglige niveau. Det er i hvert fald vores erfaring, siger forstander Bo Thorup og viceforstander Helle Nørregaard.

Både det sociale og det faglige er i højsæde på efterskolen, hvor der er mulighed for at modnes og udvikle både de faglige og sociale kompetencer. Der er plads til alle, og netop dette er vigtigt, når eleverne skal finde sig selv og være mere modtagelige for læring.

Besøg skolen til efterskolernes dag
Søndag d. 24. september slår Midtjysk Efterskole dørene op i forbindelse med efterskolernes dag. Her er der mulighed for at se skolen, tale med de nuværende elever, tale med lærerne og få et indblik i efterskolens hverdag. Selvom eleverne på daværende tidspunkt kun har været der i få måneder, så er stemningen allerede helt i top.

I forbindelse med efterskolernes dag bliver skolens spisesal omdannet til center for information og samtaler. Alle, som ønsker det, kan få en samtale med en lærer om ønsker og forventninger til et efterskoleophold. Det er derudover muligt at høre om de forskellige linjer, og man kan forhøre sig, hvis der er særlige hensyn, som efterskolen skal imødekomme. 

Efterskolernes dag har til formål at give de potentielle elever og deres forældre en ide om, hvordan livet er på Midtjysk Efterskole. De har mulighed for at høre om de forskellige fag, læremetoder og få et indblik i, hvordan skolens eksisterende elever har det og får deres hverdag til at gå med. Hos Midtjysk er der plads til alle, og det er en af de ting, som gør efterskolen til et godt sted at være.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen