Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Første projekt i Åbyhøj er nu fuldt udlejet

Node Image Upload 19-

Den gamle fragtmandscentral i Åbyhøj udenfor Aarhus er i rivende udvikling, og de første to projekter med samlet 266 lejligheder er nu fuldt udlejet.

Den gamle fragtmandscentral i Åbyhøj er i gang med at udvikle sig til en helt ny, levende bydel i Aarhus. De første to projekter på fragtmandscentralen med samlet 266 opførte lejligheder er nu fuldt udlejet. Projektudviklingsvirksomheden Innovater har sammen med NREP opført lejlighederne og udlejet dem i samarbejde med EDC Projekt Poul Erik Bech. Samlet er der investeret over kr. 500 mio. i projektet.

Åbyen passede perfekt til det, Innovater efterspurgte.

”Vi ledte efter projekter til den kombination, vi kalder kombinationsprojekter, hvor vi kan lave en kombination af publikumsorienteret byggeri i stueetagerne og så boliger ved siden af eller ovenpå. Kommunen ville skabe et levende område i Åbyhøj, hvor borgerne kunne lave andet end blot at sove og spise hjemme,” siger Morten Lykke, administrerende direktør hos Innovater og fortsætter:

”Åbyhøj var derfor oplagt til det her projekt, fordi området allerede lå bynært, og der var kort afstand til både natur, trafikale knudepunkter og bynære aktiviteter,” fortæller han. Han er glad for processen og resultatet.

I alt har Innovater opført 266 lejligheder samt en Netto-butik i området, som markerede opstarten på den nye bydel kaldet ”Åbyen” langs Søren Frichs Vej i Aarhus.

Eftertragtet område
Tonny Broberg, projektchef i EDC Projekt Poul Erik Bech, fortæller, at Åbyen er meget efterspurgt blandt boligsøgende, men at en målrettet strategi har været medvirkende til, at stort set alle to- og treværelses lejligheder var udlejet, kort efter de blev udbudt.

”Boligerne har længe været efterspurgt lokalt i Åbyhøj, og de lokale har med spænding afventet de nye boliger i området. Den yngre generation har også taget området til sig blandt andet på grund af de korte afstande til Ceres Byen og byens øvrige uddannelsesinstitutioner”

”Markedsføring har været ekstrem vigtig i processen. Vi identificerede to målgrupper, som var de yngre og mere modne borgere. Ud fra de to målgrupper optimerede vi lejeniveauet, og så markedsførte vi lejlighederne målrettet til de to målgrupper via Facebook,” fortæller Tonny Broberg, projektchef hos EDC Projekt Poul Erik Bech. Innovator har også været glad for processen:

”EDC Projekt Poul Erik Bech stillede med et komplet hold med personer lige fra ejendomsadministrationen til markedsføringsplaner og til ekspertrådgivning i forhold til indretning og vurderinger af lejlighederne. Vi fik den komplette pakke, når det gælder udlejning og ejendomsservice,” siger Morten Lykke, der forventer, at der samlet vil blive investeret over kr. 2 mia. i området, inden dette står færdigbygget.

Går alt efter planen starter anden etape af byggeriet efter sommerferien. Inden for et par år forventes antallet af boliger at overstige 1.000.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen