Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Fleksibilitet i en travl tid - og ny Gazelle-pris

Topbillede

Personale-match har travlt med at matche medarbejdere og virksomheder i en økonomisk opgangstid, og fleksibiliteten med vikarløsninger eller udlicitering af rekrutteringsopgaver til fastansættelse af ny medarbejder er meget populær – så populær at Personale-match i 2017 modtog Gazelle-prisen for anden gang.

Hos Personale-match rekrutterer de medarbejdere til faste stillinger, men de tilbyder også vikarløsninger, som kan gå over i faste ansættelser – en Try’n’Hire løsning– kaldes det. Her har virksomheder samt medarbejdere en prøvetid på tre måneder, hvor de kan se hinanden an for herefter eventuelt at fastansætte medarbejderen.

Samme konsulent i hele forløbet
Når en virksomhed henvender sig til Personale-match eller bliver kontaktet, så er det den samme konsulent, der følger opgaven hele vejen. Det betyder blandt andet, at konsulenten er ude og ’mærke’ virksomheden og møde de involverede mennesker, ligesom det er konsulentens ansvar at finde det rette match.

”Vi kan godt mærke, at mange virksomheder har sparet HR-funktionen væk under krisen, så i dag benytter mange sig af vores ekspertise til rekruttering, så det ikke pludselig er regnskabschefens ansvar,” udtaler Susan Larsen, rekrutteringschef hos Personale-match.

Den rette vikar til opgaven
Der er rigtig travlt på vikarområdet, og det er en vigtig opgave at finde de helt rette mennesker med de rette kompetencer, som kan træde hurtigt til - det sætter mange håndværksmestre blandt andre stor pris på.

”Den fleksibilitet der er i at kunne hyre folk, når en opgave eksempelvis nærmer sig sin afslutning, og dagbøderne truer i horisonten, er en stor fordel. De kan få kvalificeret arbejdskraft fra dag til dag, der står klar i arbejdstøj, sikkerhedssko og med værktøj, som ikke først skal bruge flere dage på at komme ind i opgaven,” siger Susan Larsen og tilføjer, at det selvfølgelig er vigtigt at overholde alle overenskomster og kende til lokalaftaler, så der ikke opstår uro på arbejdspladsen.

Tilfredse kunder og vikarer giver resultater
Hos Personale-match oplever de mange tilfredse kunder, som benytter dem igen, såvel som mange af deres medarbejdere vender tilbage, når vikararbejdet passer ind i deres arbejdsliv. Det betyder fremgang i omsætningen.

”Hos Personale-match er vi stolte over at blive kåret til Gazelle-virksomhed. For det første er kåringen en anerkendelse af, at vi gør noget rigtigt. Dernæst er det et stort skulderklap til alle vores dygtige medarbejdere, der til daglig arbejder fokuseret på at yde den bedste service for vore kunder - ganske få virksomheder bliver Børsen Gazelle, endnu færre opnår titlen to gange,” udtaler Susan Larsen.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen