Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Falck vælger Basware til global fakturahåndtering

Node Image Upload falck_brandmaend

Falck har som led i virksomhedens globale digitaliserings- og standardiseringsproces besluttet at indføre et fakturahåndterings- og indkøbssystem fra virksomheden Basware i Falcks selskaber over hele verden. Integrerede fakturahåndterings- og indkøbssystemer er normalt kendt under betegnelsen Purchase to Pay (P2P) systemer.

Baswares P2P system er blevet testet af Falck det seneste år. Ved at få et og samme system i spil over hele verden bliver det lettere for Falcks ledelse at få overblik og kunne analysere virksomhedens processer på alle niveauer, kunne udpege områder med mulighed for forbedringer samt sikre sig, at det positive potentiale i rabat- og indkøbsaftaler med Falcks underleverandører i praksis bliver realiseret.

”Indførelsen af Basware understøtter Falcks it- og vækststrategi og ensretter vores anvendelse af P2P systemer. Vi forventer i endnu højere grad at kunne øge vores compliance og automatisere interne processer i forbindelse med indkøb, betalinger og bogføring,” siger Allan Kjer, VP, Global Business Services hos Falck.

Allan Kjer forventer, at det nye system fra Basware skal håndtere op til 700.000 transaktioner årligt.

Basware tilbyder en avanceret P2P platform, som er nem og intuitiv at anvende, understøtter ægte e-transaktioner og sikrer en høj grad af auto-matching af modtagne fakturaer mod godkendte indkøbsordrer.

Basware anvendes af en stribe internationale virksomheder såsom Pfizer, GE Healthcare og Astra Zeneca.

”Samlet set kan Falck opnå besparelser, hurtigere arbejdsprocesser, eliminere menneskelige fejl og blive endnu bedre til i organisationen at agere i overensstemmelse med interne regler og gældende lovgivning. Det sikrer en høj grad af compliance,” siger Basware Danmarks direktør Henrik Stanley-Madsen.

Falck er internationalt førende inden for ambulancetjeneste og healthcare. Med mere end 100 års erfaring samarbejder Falck med kommunale og nationale myndigheder for at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne. Falck har aktiviteter i 35 lande og har flere end 37.300 medarbejdere.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen