Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Fælles profilering gavner virksomheder

Node Image Upload soroe-hi-messe

Når landets største industrimesse, HI-messen, løber af stablen den 3. - 5. oktober i Herning, står en række Sorø-virksomheder klar til at skabe opmærksomhed og møde nye kunder.

Det er fjerde gang, Sorø Erhverv deltager på HI-messen for at skabe opmærksomhed om de lokale virksomheder og om Sorø Kommune som erhvervskommune.

En af de lokale virksomheder, som tager turen til det jyske, er InnospeXion, en ny virksomhed i Sorø Kommune, som er specialiseret i produktion af røntgenbaserede inspektionssystemer. InnospeXion er underleverandør til en lang række forskellige brancher, som har det til fælles, at de har et behov for opmåling eller inspektion med stor præcision.

– For InnospeXion er HI-messen en god lejlighed til at komme i kontakt med andre dele af vores kundegrundlag end dem, vi normalt har fokus på. De fleste af vores kunder er i fødevareindustrien, men vores teknologi kan faktisk også bruges af virksomheder, der fremstiller råmaterialer og produktionsmaterialer. På messen kan vi få nogle personlige kontakter til den type virksomheder, som vi ellers ikke ville have fået.

– Som ny virksomhed i Sorø Kommune er Sorø Erhvervs fællesstand desuden en god måde at lære andre lokale virksomheder at kende på. Endelig er det en stor fordel at være med på en stor og centralt placeret stand. Det giver en langt bedre synlighed, end vi ville kunne opnå, hvis vi deltog alene. Så jeg glæder mig, siger Jørgen Rheinlænder, ejer af InnospeXion.

Foruden InnospeXion deltager også Varig Teknik A/S og Dolav, en anden forholdsvis ny virksomhed i Sorø, som er leverandør af transportemballage til bl.a. fødevareindustrien.

Større synlighed
Og erfaringerne med den fælles stand er gode, fortæller formand for Sorø Erhvervsudviklingsråd, Michael von Bülow.

– Ved at stå på en fælles stand opnår vi langt større synlighed, end hvis virksomhederne stod hver for sig. Samtidig får vi sat fokus både på virksomhederne og på Sorøs geografiske beliggenhed. For virksomhederne betyder det, at de for ret få midler kan nå ud til den samlede danske metalindustri. Erfaringerne fra de virksomheder, som har været med tidligere år, er, at man får forretning med hjem, siger han.

Igen i år har de deltagende virksomheder desuden mulighed for at invitere kunder og forretningsforbindelser til en særlig event, som finder sted onsdag den 4. oktober kl. 15.30.

Plads til flere
Sorø Erhverv har reserveret en stand på 48 m2, men den kan blive endnu større, hvis flere virksomheder ønsker at deltage. Virksomheder, som ikke selv deltager, men som alligevel ønsker synlighed på messen, har desuden mulighed for at få en brochurestander med på fællesarealet på standen. Kontakt Sorø Erhverv for at høre mere om mulighederne.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen