Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Få hjælp til en Due Diligence proces ved virksomhedsoverdragelse

Node Image Upload due_diligence

Står du og overvejer salg af firmaet, eller er du en potentiel interessent hos en virksomhed, så står du sandsynligvis overfor den juridiske indslusning kaldet due diligence. Ifølge den specialerettede virksomhed, TVC Advokatfirma, er denne undersøgelse, i samarbejde med kompetente jurister, i begge parters interesse, da det kan sikre disse en betryggende proceshåndtering af den pågældende virksomheds status quo, garantier og indeståelser.

Er du på vej videre i dit professionelle liv, men ønsker dermed sagt ikke at sende din virksomhed på rastepladsen, så kan det være, at du står i ovennævnte situation. Hvorvidt der på nuværende tidspunkt er en potentiel køber eller ej, er det anbefalet af fagfolk at være opmærksom på, hvilke juridiske forbehold overdragelsen eller en pågældende fusion måtte have. Efter godt 28 års erfaring med en ekspertise i erhvervsret og virksomhedsoverdragelse, har TVC Advokatfirma et seriøst mandat på dette område. Det er ikke kun en god idé for køber, som skal sikre sig, at overdragelsen ikke gemmer på ubehagelige overraskelser, men også for sælger, som har interesse i at beskytte sine garantier.

Rettidig omhu i udarbejdelse af en due diligence
En due diligence har til formål at give den potentielle køber et indblik i virksomhedens forhold, inden overdragelsen af virksomheden må finde sted, og mens det giver tryghed at se virksomheden godt efter i sømmene, gør det den forberedende undersøgelse også kendskabet til virksomheden og de juridiske bindinger en markant forskel. I en virksomhedsoverdragelse har sælger ydermere garantier og indeståelser, som det må afgive. Derfor kan man gøre sig selv en stor tjeneste ved at gennemgå en due diligence med en kyndig rådgiver. Der kan være mange lejeretlige forhold, som man som erhvervsdrivende ikke er sat tilstrækkeligt ind i, og derfor bliver sparringskontakten med en jurist relevant for alle parter, så interne problemstillinger på bedst mulig vis kan iagttages og forebygges.

Juridisk hjælp ved hånden
Gennem de talrige års arbejde med erhvervsdrivende, har TVC Advokatfirma lært at afstemme og problemløse en given juridisk situation med henblik på faglig og rettidig håndtering. Den stærke specialisering gør din potentielle rådgiver investeret på området vedrørende virksomhedsoverdragelse, og sikrer en vejledningsproces i trygge og professionelle rammer.

Ønsker man at tjekke sine muligheder for vejledning omkring sin egen due diligence på vejen mod en fusion eller overdragelse af virksomheden, så kan mere information findes på tvc.dk. Her er det også muligt at læse mere om virksomhedens erfaringer og gode råd vedrørende juridiske anliggender som erhvervsdrivende enhed.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen